Ege Postası
Geri

Başkan Soyer, AFD ile ' Yüzülebilir Körfez için' ilke antlaşması imzaladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından 'Yüzülebilir Körfez' için dev bir adım attıkları müjdesini verdi. Başkan Soyer yaptığı paylaşımda Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile büyük bütçeli bir finansman kaynağı için bir ilke antlaşması imzaladıklarını duyurdu.
Başkan Soyer, AFD ile ' Yüzülebilir Körfez için' ilke antlaşması imzaladı
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Haziran 2023 Cuma 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Başkan Soyer, 'Yüzülebilir Körfez' için dev bir adım attıklarını ifade ederek Fransız Kalkınma Ajansı AFD ile büyük bütçeli bir finansman kaynağı için bir ilke antlaşması imzaladıklarını açıkladı.  Ayrıca Soyer, imzaladıkları bu antlaşmanın Dünya’nın İzmir’e duyduğu güvenin bir göstergesi olduğunu vurguladı. 

Öte yandan Başkan Soyer o anlara dair fotoğrafları paylaşarak, Küresel İcra Direktörü Philippe ORLIANGE, Fransa Türkiye Büyükelçisi Hervé MAGRO, AFD Direktör Yardımcısı Sandra KASSAB  ve AFD Türkiye Direktörü Tanguy DENIEUL'e teşekkür etti.

Başkan Soyer, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Yüzülebilir Körfez için dev bir adım attık. Fransız Kalkınma Ajansı AFD ile büyük bütçeli bir finansman kaynağı için bir ilke antlaşması imzaladık. Bu antlaşma Dünya’nın İzmir’e duyduğu güvenin bir göstergesidir''

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası