Ege Postası
Geri

Başkan Soyer İzmirlileri uyardı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugünkü Başkanın Günlüğü paylaşımında İzmirlileri uyardı. Soyer, "Sizlerden ricam yasak kalktı diye önlemler konusunda rehavete kapılmamanız. Zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım, fiziki mesafemizi koruyalım." ifadelerini kullandı.
Başkan Soyer İzmirlileri uyardı!
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Nisan 2020 Pazartesi 09:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in küresel Koronavirüs salgını sonrası başlattığı ‘Başkanın Günlüğü’ dizisindeki paylaşımında bugün, İzmirlileri rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.

Başkan Soyer, 2 günlük sokağa çıkma yasağının ardından değerlendirmesini her gün paylaştığı not defterinde yaptı.

İşte Soyer'in o açıklaması;

 ''Değerli İzmirliler,

Hepinize iyi ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Haftasonu ilan edilen sokağa çıkma yasağında sizlere en iyi hizmeti verebilmek için canla başla çalıştık.

En büyük teşekkürü hak eden kuşkusuz sokakta görev yapan kardeşlerimdir. Hepsi takdiri hak eden olağanüstü bir gayret gösterdi.

İzmir olarak iyi bir sınav vermeye gayret ettik. Can alan bu salgının durdurulabilmesi için haftalardır kontrollü karantina isterken işte bu gücümüze güvenmiştim.

Şimdi sizlerden ricam yasak kalktı diye önlemler konusunda rehavete kapılmamanız. Zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım, fiziki mesafemizi koruyalım.

Bu pazar İzmir Belediye Bandosu üyelerinin fiziki uzaklığı gözeterek evlerinden çektiği İzmir Marşı klibi sayesinde güne güzel başladık. Tüm sanatçılarımızın önünde saygıyla eğiliyorum.

23 Nisan’ın 100. yılını kutlamaya günler kaldı. Belki o gün meydanlar boş kalacak ama İzmir’in balkonlarından, pencerelerinden yayılacak coşku seli Türkiye’yi dolduracak.

Hoşçakalın,evde kalın, sağlıkla kalın. #BizVarız"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası