Ege Postası
Geri

Başkan Soyer'den 23 Nisan mesajı ve İZSU açıklaması!

İzmirlilere her gün korana raporu veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bugünkü sosyal medya paylaşımında İZSU gişelerinde fatura ödemede randevu sistemine geçeceklerini açıkladı.
Başkan Soyer'den 23 Nisan mesajı ve İZSU açıklaması!
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Nisan 2020 Pazartesi 10:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - 23 Nisan’ın 100 yılına yakışır bir program hazırladıklarını belirten Soyer  “İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak 23 Nisan’ın 100. Yılına yakışır bir programla karşınızda olacağız. Hem çocuklara hem büyüklere sürprizlerimiz olacak” dedi.

Başkan Soyer “Bu onurlu görevi sizler adına yürüttüğümü hiç unutmayacağım. Şeffaf, hesap veren yönetim anlayışından asla vazgeçmeyeceğim. İşte bugünkü not defterim. #BizVarız” diyerek ‘Başkanın Günlüğünü’ paylaştı.

işte o paylaşım:

Sevgili İzmirliler hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağını geçen haftaya göre daha sakin ve sorunsuz geçirdik.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, rutin görevlerini yerine getirdi. Çevre sağlığı ekiplerimiz dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürdü.

Sokaklarda kimse olmaması nedeniyle sokak hayvanları beslendi, meydanlardaki kuşlarda görevlilerimiz tarafından yemlendi.

İzmir HİM’i arayıp destek isteyen büyüklerimizle yaşlılarımızın istekleri yerine getirildi. Sosyal destek isteyen İzmirlilerin kayıtları alındı.

Hafta sonu pazarlar kurulmadı. Bu nedenle bir çok ilçemizde bugün pazar kurulacak. Pazar yerlerinde fiziki mesafeye dikkat edip, maske takın. Kalabalık yerlerden lütfen kaçının.

Bugünden itibaren İZSU şubelerine saatli randevu sistemine geçiyoruz. Şubelerimize gitmeden önce izsu.gov.tr ve 185 numaralı çağrı merkezinden randevu almayı unutmayın.

Bu kriz döneminde rutin belediye hizmetleriyle yetinemeyiz. Bu nedenle görevimiz olup olmadığına bakmaksızın sizlerin hayatın kolaylaştırmak için her yerde olmaya devam edeceğiz.

23 Nisan’a sayılı günler kaldı 100. Yılımızı evlerimizde kutlayacağı ama coşku ve sevincimizi hiçbir şey gölgeleyemeyecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak 23 Nisan’ın 100. Yılına yakışır bir programla karşınızda olacağız. Hem çocuklara hem büyüklere sürprizlerimiz olacak.

Sevgili İzmirliler, bu sıkıcı günleri bir an önce geride bırakmak için zorunlu olmadıkça evden çıkmamanızı bir kez daha rica ediyorum.

Hoşça kalın, sağlıkla kalın diyorum.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası