Ege Postası
Geri

Başkan Soyer'den İzmir'e 18 Ağustos hatırlatması!

Dün yaşanan Seferihisar, Özdere ve Torbalı'da yaşanan ot ve orman yangınları sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den 18 Ağustos hatırlatması geldi.
Başkan Soyer'den İzmir'e 18 Ağustos hatırlatması!
Haberler / Güncel
22 Temmuz 2020 Çarşamba 09:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Dün İzmir'de üç yerde birden çıkan orman ve ot yangınları sonrası korkuttu. Üç yangından büyük çapta zarara olmasa da Seferihisar'ın ünlü Sığacık Koyu'nun sırtlarında yaşanan orman yangının akıllara kundaklanma ihtimalini getirdi. Yangınlar kontrol altına alınıp söndürüldükten sonra Başkan Tunç Soyer sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Yangınları geçtiğimiz 18 Ağustos'ta yaşanan ve yaklaşık 5 bin hektar ormanlık alanının kül olduğu Karabağlar'da başlayan ve 4 ilçede etkili olan büyük yangını hatırlattı.

Soyer'in paylaşımı şöyle: 

Seferihisar ve Özdere'de orman, Torbalı'da çıkan ot yangını yine canımızı yaktı. Ekiplerimiz sahada canla başla çalıştı. Lütfen yangın konusunda dikkatli olalım. Bir kıvılcımın nelere mal olduğunu 18 Ağustos'ta çok acı bir şekilde tecrübe ettik. Aynı kabusu bir daha yaşamayalım.

 


 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası