Ege Postası
Geri

Başkan Soyer'den Vali Köşger'e 'hoş geldiniz' mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle İzmir Valisi olarak atanan ve bugün resmen göreve başlayan Yavuz Selim Köşger'e başarılar diledi. Başkan Soyer ayrıca, Köşger'in İzmir'e önemli hizmetlerde bulunacağı da belirtti.
Başkan Soyer'den Vali Köşger'e 'hoş geldiniz' mesajı
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Haziran 2020 Perşembe 23:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Erol Ayyıldız'ın yerine İzmir Valisi olarak atanan Yavuz Selim Köşger görevine başladı.

Vali Köşger'in göreve başlar başlamaz ilk mesajı; "İzmir'e çok güzel hizmetler yapmak istiyoruz. İzmir'i bulunduğu noktadan daha ileriye, daha güzel bir noktaya taşımak istiyoruz" olurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Vali Köşger için 'hoş geldiniz' mesajı yayımladı.

Soyer mesajında, "İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e “Hoşgeldiniz” diyerek yeni görevinde başarılar dilerim. Sayın Köşger’in İzmir’de önemli hizmetler yapacağına inanıyorum. Kendisine ve İzmir’e hayırlı olsun" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası