Ege Postası
Geri

Başkan Soyer’den İmamoğlu’na destek: Umutluyuz Ekrem Başkanım

Ordu eski Valisi Seddar Yavuz’a hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan ve alt sınırdan 7 bin 80 TL para cezası verilen İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu’na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den destek geldi. İmamoğlu’nun “Bağımsız yargının nasıl büyük bir ihtiyaç olduğu gerçeğini sanık olarak görüp yaşamak sırası bugün bendeydi” sözlerini alıntılayan Başkan Soyer, “Umutluyuz Ekrem Başkanım, hak ve hukukun tecelli ettiği yarınlara birlikte kavuşacağız” diyerek İmamoğlu’na destek verdiğini ifade etti.
Başkan Soyer’den İmamoğlu’na destek: Umutluyuz Ekrem Başkanım
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Mart 2021 Çarşamba 15:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, Ordu eski Valisi Seddar Yavuz’a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davanın 7. Duruşması bugün görüldü.

İmamoğlu’nun 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası talep edilen duruşmada mahkeme kararını açıkladı ve İmamoğlu’na alt sınırdan 7 bin 80 TL para cezası verdi.

Mahkemenin kararını değerlendiren İmamoğlu ise sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; “Tanıklarımız dinlenmedi, sunduğumuz bilirkişi raporları dikkate alınmadı, hukuk ilkeleri ve içtihatlar hiçe sayıldı. Bağımsız yargının nasıl büyük bir ihtiyaç olduğu gerçeğini sanık olarak görüp yaşamak sırası bugün bendeydi. Hepsi geçer, adalet ve hukuk er geç üstün gelir.”

BAŞKAN SOYER’DEN DESTEK

İmamoğlu’nun paylaşımına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den destek geldi. Başkan Soyer, İmamoğlu’nun paylaşımını alıntılayarak, İmamoğlu’na destek verdiğini dile getirdi.

Adaletin er ya da geç tecelli edeceğine inandığını belirten Başkan Soyer, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Hakkın ve eşitliğin üstünlüğünü özümseyen bir hukukçu olarak bağımsız bir adaletin gücüne inandığımı belirtmek isterim. Umutluyuz Ekrem Başkanım, hak ve hukukun tecelli ettiği yarınlara birlikte kavuşacağız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası