Ege Postası
Geri

Başkan Soyer’den kritik zirve

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2021 yılı Ekim ayının ardından ilk kez bugün ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. Toplantıda, Soyer’in 3 yıl sunumu yapması beklenirken sunumun ardından ilçe belediye başkanlarının sorun ve talepleri görüşülecek.
Başkan Soyer’den kritik zirve
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Mayıs 2022 Pazartesi 19:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelecek.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı süresince ilçe belediye başkanlarıyla birçok kez bir araya gelen Soyer, pandemi nedeniyle toplantılara bir süre ara vermişti.

Son olarak geçtiğimiz yıl Ekim ayında ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelen Soyer, bugün Fuar İzmir'de toplantı yapacak. 

Toplantı saat 9.00’da kahvaltı ile başlayacak. Toplantının ardından Başkan Soyer’in geçtiğimiz haftalarda partisinin il örgütüne, 6’lı muhalefet partisinin İzmir temsilcilerine ve CHP’nin eski yöneticilerine yaptığı 3 yıl sunumunu belediye başkanlarına da yapması bekleniyor.

Sunumun ardından ilçe belediye başkanlarının yaşadıkları sorunlar masaya yatırılacak ve Büyükşehir'den talepleri görüşülecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası