Ege Postası
Geri

Başkan Soylu eğitim seti hediye etti

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, yeni eğitim öğretim yılı kapsamında Menderes İlkokulu’nda düzenlenen törene katıldı. Başkan Soylu tören sonrası birinci sınıf öğrencilerine eğitim seti hediye etti.
Başkan Soylu eğitim seti hediye etti
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Ekim 2015 Cuma 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Menderes’te resmi tören düzenlendi.  Menderes İlkokulu’nda düzenlenen törene Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da katıldı. Tören sonrası birinci sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Soylu, öğrencilere eğitim seti hediye etti. 

Eğitimin önemine değindi
Yeni eğitim öğretim yılının bütün öğrencilere hayırlı olması dileğinde bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Eğitimin önemi çok büyük. Eğitim, insana bilgi sağladığı gibi her açıdan hayata bakışını da belirler. İlçemizde de eğitim öğretim yılının açılışını gerçekleştirdik. Okula yeni başlayan ve tatil sonrası yeniden okula merhaba diyen bütün öğrencilerimize Allah zihin açıklığı versin “ dedi.



Birinci sınıflara eğitim seti
Okula yeni başlayan öğrencilere eğitim seti hediye eden başkan Soylu, “ Uzun soluklu eğitim maratonunu başlayan minik yavrularımıza bu süreçte destek olacak eğitim setini hediye ediyoruz. İçerisinde interaktif cd, okuma kitapları, yazmayı öğrenmeleri için kitaplar bulunan setMilli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı. İlçemizdeki bütün ilkokul birinci sınıf öğrencilerine belediyemiz tarafından ücretsiz verilecek eğitim seti ile eğitimlerine destek olmayı amaçlıyoruz “ diye konuştu.

MEGEM Kursları
Menderes Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi’nin (MEGEM) faaliyetlerine de değinen Başkan Soylu, “ Sadece okula ilk kez başlayan öğrenciler için çalışma yapmıyoruz. Amacımız öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamak. Bu kapsamda geçen yıl başlattığımız MEGEM kurslarımız bu yılda devam edecek. Lise hazırlık ve üniversite hazırlık kurslarının gerçekleştiği ücretsiz kurslarımızda ayrım yapmıyoruz, talep eden her öğrencimiz bu kurslara katılabilecek” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası