Ege Postası
Geri

Başkan Sürekli ekonomik iyileşme için o tarihi gösterdi

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Foça’da vatandaşlar ve esnaf ile bir araya geldi. Esnafın dertlerini dinleyen Başkan sürekli, aşılama çalışmalarıyla birlikte salgının etkisinin azalacağını söyledi ve esnafın ekonomik durumunun iyileşmesi için bayram sonrasını işaret etti. 
Başkan Sürekli ekonomik iyileşme için o tarihi gösterdi
Haberler / Yerel Politika
8 Nisan 2021 Perşembe 16:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir’in Foça İlçesi’nde vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Sürekli’ye Foça ziyaretinde AK Parti Foça İlçe Başkanı Ethem Ali Haydar Çapçı, bazı ilçe belediye meclis  ve yönetim üyeleri ile partililer eşlik etti.  

Beraberindeki ekip ile birlikte  Reha Midilli Sevgi Caddesi üzerinde bulunan dükkanları ziyaret eden Başkan Sürekli,  esnafın pandemi ve ekonomik konulara ilişkin sorunları dinledi. 

Esnafın dertlerini dinleyen Başkan Sürekli; kısıtlamalar nedeniyle daralan iş hacimlerinin bayram sonrası yeniden düzeleceği, ekonomik alanda iyileşmelerin hissedileceği konusunda esnafa umut verdi. Sürekli ayrıca, aşı faaliyetlerinin hızla devam ettiğini, aşı ve kısıtlamaların olumlu sonuçlarının da bayram sonrasında görüleceğini ekledi. 

ESNAFA UMUT HALKA MÜJDE 

Başkan Sürekli, Foça ile ilgili bazı gelişmeler konusunda da açıklamalarda bulundu ve “ Foça bugünlerde baya müjdeli haber aldı. Bunlardan biri 20 Nisan’da uzun yıllardır takip edilen, (Foça )Fransız Tatil Köyünün Özelleştirme İdaresi tarafından ihalesi var. İnşallah o olumlu sonuçlanır ve Foçamız turizm alanında büyük bir hamle yapar. Aynı zamanda istihdama da katkıda bulunur.  Diğer yandan  Yeni Foça Yat Limanı ile ilgili ihale de sonuçlandı. Onu da milletvekilimiz Necip Nasır kamuoyuyla paylaşmıştı. Bende bir kez daha ifade edeyim.  Diğer yanda uzun yıllardır Foçada kanayan yara olan koruma amaçlı imar planlarının merkez kısmı bitti. 1/1000'lik çalışmaları yapılıyor.  Diğer  etaplarla ilgili çalışmalarda yapılıyor.  Milletvekillerimiz ve bizler Foçamızın geleceği ile ilgili ne katkı koymamız gerekiyorsa, bu çalışmaları yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz” dedi.
Başkan Sürekli ve ekibinin esnaf ziyareti ve ilgililerle temasları öğleden sonrada devam etti.

ZİYARET SONRASI TEŞKİLAT TOPLANTISI

Başkan Sürekli, esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Foça teşkilatı ile toplantı yaptı. Başkan Sürekli toplantıyı sosyaol medya hesabından şu ifadelerle paylaştı; "Foça İlçe Başkanlığımızda teşkilatımızın kıymetli mensuplarıyla bir araya geldik. İlk günkü aşkımızla, heyecanımızla ve milletimize olan sevdamızla İzmir Teşkilatları olarak inandığımız yolda yürümeye kararlılıkla devam ediyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası