Ege Postası
Geri

Başkan Tatı’dan taksici esnafına destek

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, kurmayları ile birlikte Buca içersinde yer alan taksi duraklarını gezerek esnafın istek ve ihtiyaçlarının giderilmesini sağlıyor.
Başkan Tatı’dan taksici esnafına destek
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Kasım 2012 Perşembe 10:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Buca Çevik Bir Meydanı’nda bulunan durağın misafiri olan Başkan Ercan Tatı, taksici esnafıyla kahvaltı yaptı. Direksiyon başında ekmek mücadelesi veren taksicilerin sorunlarını dinleyen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’yı bu ziyaretinde CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Başkan Yardımcıları ve ilgili müdürleri yalnız bırakmadı. Başkan Tatı duraklarının konumu nedeniyle zorluk çeken taksicilerinin isteklerini not aldı.
Her gün farklı mesleklerin esnaf gurupları ile bir araya gelen Başkan Ercan Tatı, taksicilerin zorluklarından bahsetti. Tatı, “ Bütün gün trafik çilesiyle savaşarak ekmek parası kazanmanın zorluğunu yaşıyorsunuz. Bu zorluklarınızı yakından takip ediyorum. Uçan Yol projesini hayata geçirerek Buca’nın trafik sorununa parmak basmış olacağız. Duraklarınız eksiklikleriyle de yakından ilgileneceğim. Sorunlarınızın muhatabı olacak ilgili müdürlüklerimle emrinizdeyim. Eksikleriniz en kısa zaman da giderilecektir” dedi.
Taksici ve Kahve esnafıyla buluşmanın ardından Başkan Ercan Tatı, kendilerine nazar boncuğu armağan ederek hayırlı işler dileklerini gönderdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası