Ege Postası
Geri

Başkan Tosun’a özel hediye

Dikili Çok Programlı Anadolu Lisesi özel eğitim sınıfı öğrencileri, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’u makamında ziyaret etti. Öğrenciler, Tosun’a kendilerine verdiği destekten dolayı ahşap yakma yöntemiyle yaptıkları Atatürk ve Türk Bayrağı temalı tabloyu hediye etti.
Başkan Tosun’a özel hediye
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Kasım 2018 Perşembe 09:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ziyaretlerde özel öğrencilere, özel eğitim öğretmenleri Hayrullah Yılmaz, Fatma İkis ve Gamze Cesur da eşlik etti.

Anlamlı hediye için Dikili Çok Programlı Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı’nın Atatürk ve vatan sevdalısı özel öğrencileri ile öğretmenlerine teşekkür eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ise “Kentimizin gururu olan Dikili Çok Programlı Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı ilk kurulduğu günden itibaren verilen eğitimin kalitesi ve başarılarıyla iftiharımız olmuş durumdadır. Bugün gerçekleştirdikleri bu anlamlı ziyaretle bizleri oldukça duygulandırdılar. Tek gayesi özel öğrencilerin yeteneklerini geliştirerek onlara yeni ufuklar açmak olan çalışkan, cefakâr öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirilen bu ziyarette bizlere takdim edilen anlamlı hediye de ayrıca bizleri daha da onurlandırmıştır. Biriciğimiz öğrencilerimize ve kıymetlilerimiz öğretmenlere gönül dolusu teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dikili Belediyesi olarak bu sevgiye layık olmak ve 7’den 70’e tüm hemşerilerimizin hizmetinde olmak bizlerin yegâne olmazsa olmazıdır. Bu kararlılığımızda başta özel öğrencilerimiz olmak üzere tüm çocuklarımızın çağdaş eğitim almasını ve sanatsal becerilerini ortaya çıkarabilecekleri imkânlardan yararlanmasını da çok önemsiyoruz. Dün olduğu gibi, bugün de yarın da çocuklarımıza ve eğitime destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası