Ege Postası
Geri

Başkan Tugay Galatasaray'ın genç yıldızını ağırladı

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Galatasaray'a transfer olan İzmirli genç futbolcu Kazımcan Karataş'ı makamında ağırladı. Tugay, Karşıyaka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan Mustafa Karataş'ın oğlu olan Kazımcan'a başarılar diledi.
Başkan Tugay Galatasaray'ın genç yıldızını ağırladı
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Temmuz 2022 Perşembe 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan Mustafa Karataş’ın oğlu, Galatasaray’a transfer olan genç futbolcu Kazımcan Karataş’ı makamında konuk etti.

Kazımcan’a başarılar dileyen Başkan Tugay “Kazımcan Karataş Demirköprü’de büyüyüp amatör futbol yaşantısına Karşıyaka’da başlamış genç bir kardeşimiz. Bu sene Galatasaray A Futbol Takımı’na transfer olarak herkesin dikkatini çekti. Aynı zamanda sevdiğimiz bir mesai arkadaşımız olan babasıyla birlikte bizi ziyarete geldi. Sevgili Kazımcan ve babası Mustafa Bey’e nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyor, genç kardeşimize futbol yaşamında başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası