Ege Postası
Geri

Başkan Tugay'dan Karşıyaka /Çiğli sınırı açıklaması: Vatandaşlarımızın içi rahat olsun.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka/ Çiğli ilçe sınırıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.Başkan Tugay, "Özellikle Mavişehir ve Yalı Mahallesinde yaşayan Karşıyakalı vatandaşlarımızın içi rahat olsun." dedi.
Başkan Tugay'dan Karşıyaka /Çiğli sınırı açıklaması: Vatandaşlarımızın içi rahat olsun.
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Eylül 2023 Çarşamba 12:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, bugün yaptığı açıklamada, “12 Eylül darbesinde Çiğli Belediyesi'nin kapatılması ve 1992 yılında tekrar açılmasından günümüze gelen başka bir sorunumuz daha bulunmaktaydı. Geçmiş dönem belediye başkanlarımızın da üzerinde titizlikle durduğu ve 2019 yılında göreve gelirken sorunu çözeceğimi belirttiğim bir konu bize tebliğ edilen mahkeme kararıyla nihayet Çiğli lehine sonuçlanmıştır. Karşıyaka Belediyesi ile Çiğli Belediyesi arasında devam eden davada, lehimize olan karara Karşıyaka Belediyesi'nin Danıştay'a açmış olduğu karar düzeltme istemi mahkeme tarafından reddedilmiştir. Bu karar ile birlikte Çiğlimiz hakkı olan sınırına kavuşacaktır. “ ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Gümrükçü'nün açıklamalarının ardından gözler Karşıyaka Belediyesi'ne çevrilmişti.

Konuya ilişkin Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

TUGAY: VATANDAŞLARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN

Başkan Tugay, "Çiğli Belediye Başkanının Karşıyaka/ Çiğli ilçe sınırının değişeceği konusunda yapmış olduğu açıklama yanlış anlamalara neden olmasın. İlçe sınırlarımız bu kararla değişmemektedir. Özellikle Mavişehir ve Yalı Mahallesinde yaşayan Karşıyakalı vatandaşlarımızın içi rahat olsun.Ayrıntılı açıklama tüm detaylarıyla yakında belediyemizce yapılacaktır." dedi.

 

 

Başkan Gümrükçü merakla beklenen açıklamayı yaptı: Çiğli hakkı olan sınırına kavuşacak

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası