Ege Postası
Geri

Başkan Uyar kadınlardan kooperatifleşmelerini istedi

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Torasan Mahallesi’ndeki semt merkezinde kurs ve eğitimlere katılan kadınlarla buluştu, yaptıkları ürünleri inceledi.
Başkan Uyar kadınlardan kooperatifleşmelerini istedi
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Ocak 2018 Çarşamba 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nde Torasan Mahallesi’ne kurulan Semt Merkezi’nde ekim ayından bu yana bölgedeki kadınlar kadın sağlığı eğitimi, değerler eğitimi başta olmak üzere bazı konularda kurslara katıldı.

Torasan Mahallesi sakinleri daha sonra haftada iki gün olmak üzere el sanatları ve takı kurslarına katılarak, aile bütçelerine katkı sağlayacak ürünleri tasarlayıp, üretti. Urla Belediye Başkanı Uyar, Torasanlı kadınlarla buluşmasında yapılan ürünlerin satılarak, ev ekonomisine katkı sağlanmasını önemsediğini belirterek, "Sizler ürettiklerinizi burada kurulan pazarda satıyorsunuz.

Ürettiğiniz el emeği ürünlerinizi nisan ayındaki Enginar Festivali sürecinde satmanız konusunda da destek olacağım. Ancak sizler de kooperatifleşmeyi düşünebilirsiniz" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası