Ege Postası
Geri

Başkan Uyar, öğrencilere yerel yönetimi anlatacak

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, kendisini ziyaret eden TED İzmir Koleji Kurucu Temsilcisi Bahar Bircan Avcılar ve TED İzmir Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Özlen Eker'e TED İzmir Koleji Öğrenci Meclisinde yerel yönetim üzerine söyleşi yapma sözü verdi.
Başkan Uyar, öğrencilere yerel yönetimi anlatacak
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Kasım 2016 Pazartesi 11:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TED İzmir Koleji Kurucu Temsilcisi Bahar Bircan Avcılar ve TED İzmir Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Özlen Eker, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı makamında ziyaret ederek tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Eker, Başkan Uyar’dan TED İzmir Koleji Öğrenci Meclisinde yerel yönetim üzerine söyleşi sözü aldı. Gerçekleşmesi planlanan bu etkinlikte Başkan Uyar, belediyelerin ve özellikle Urla Belediyesinin çalışma sistemini, yönetim şeklini ve yerel yönetim konularını paylaşacak. Avcılar ve Eker; Urla’nın kadın bir belediye başkanının yönetiminde olmasından dolayı duydukları memnuniyet ve mutluluğu dile getirirken, Urla Belediyesi ile birlikte çok güzel projelere imza atacakları sözünü verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası