Ege Postası
Geri

Başkan Yılmazlar dezenfekte çalışmalarına katıldı

Beydağ Belediyesi, yeni tip Koronavirüs tedbirleri kapsamında ana arterler ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokak ve kaldırımları ilaçlayarak dezenfekte etti. Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar da çalışmaları yerinde inceleyerek “Lütfen evlerinizde kalın” dedi.
Başkan Yılmazlar dezenfekte çalışmalarına katıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Nisan 2020 Çarşamba 14:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beydağ Belediyesi, halk sağlığını ciddi bir şekilde tehdit eden koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında uyguladığı dezenfekte çalışmalarını hızlandırdı.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı belediye ekipleri ana yollar, caddeler ve parklar başta olmak üzere belediye hizmet binası, eczaneler, bankalar taksiler gibi vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı çok sayıda kamusal alanı dezenfekte etti.

“BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

Dezenfekte çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yılmazlar, konuyla ilgili olarak “Koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla tüm tedbirlerimizi aldık, temizlikleri özenle yapıyoruz, dezenfekte işlemlerimiz her gün periyodik olarak yapılıyor ve tüm imkanlarımızı seferber ettik. İnşallah bu sıkıntılardan en kısa zamanda kurtulacağız. Hemşehrilerimizin mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamasını rica ediyorum, panik yapmadan önlemlerimize devam edeceğiz ve güzel günleri hep beraber yeniden yaşayacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası