Ege Postası
Geri

Başkan Yılmazlar virüse yakalandı

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar’ın koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.
Başkan Yılmazlar virüse yakalandı
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Aralık 2020 Çarşamba 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son dönemde artış gösteren korona virüs (Covid-19) vakaları, İzmir'de de tırmanışa geçti. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen,Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in ardından Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar da koronaya yakalandı.

Beydağ Belediye Başkanı Yılmazlar sosyal medyadan yaptığı açıklamada virüse yakalandığını duyurarak, "Bugün yaptırmış olduğum Covid-19 testim pozitif çıktı, genel sağlık durumum iyi olup bu süreçte evde karantinada olacağım. İlgi gösteren, arayan, soran, mesaj gönderen herkese teşekkür ediyorum. Sağlığınıza; maske, mesafe ve hijyen önlemlerine lütfen çok dikkat edin. Bu günleri moral bozmadan birlikte atlatacağımıza inancım tam. Ayrıca tüm hastalarımıza acil şifalar diliyor ve sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın..." açıklamasında bulundu. (İHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası