Ege Postası
Geri

Başkan Yücel eski yöneticilerle bir araya geldi; İktidar için birlikte çalışma sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu bugün, haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde Buca’da gerçekleştirdi. Öte yandan toplantının ardından Başkan Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem il yönetiminde yer alan eski yöneticilerle bir araya geldi. Vefa buluşmasında eski yöneticilere partiye verdikleri özverili hizmetler için plaket verilirken, ülkenin aydınlık geleceği ve CHP'nin iktidarı için birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurgulandı.
Başkan Yücel eski yöneticilerle bir araya geldi; İktidar için birlikte çalışma sözü
Haberler / Yerel Politika
13 Ağustos 2021 Cuma 21:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu bugün, haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde Buca’da gerçekleştirdi.

Yönetim kurulunda yapılacak saha çalışmaları masaya yatırılırken, gündemdeki konular ele alındı.

Öte yandan toplantı sonrası İl Başkanı Yücel, yoğun gündem arasında eski yöneticileri unutmadı. Başkan Yücel, önceki dönem il yönetiminde yer alan eski yöneticilerle yemekli toplantıda bir araya geldi.

Vefa buluşmasında Başkan Yücel önemli mesajlar verirken, eski yöneticilere partiye verdikleri hizmetler ve özverili çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ederek plaket verdi.

CHP İzmir İl Bşakanlığının sosyal medya hesabından "2018-20 döneminde İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak partimize hizmet etmiş arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bugüne kadar partimiz için yaptıkları özverili çalışmalarına teşekkür ediyoruz. Ülkemizin aydınlık geleceği ve partimizin iktidarı için birlikte çalışmaya devam edeceğiz." paylaşımı yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası