Ege Postası
Geri

Başkan köpeği için isim arıyor

Buca Belediye Başkanı CHP'li Levent Piriştina, Maltese Terrier ırkı olan iki aylık bir köpek aldı. Piriştina, kızları Damla (10) ve Arya'nın (1) gelişimine de katkıda bulunması için aldığı köpeğe isim arıyor.
Başkan köpeği için isim arıyor
Haberler / İzmir
29 Ağustos 2017 Salı 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, apartman daireleri için en çok tavsiye edilen Maltese Terrier ırkı bir köpek aldı. Bursa'dan aldığı iki aylık köpeği için sosyal medyadan "Kızları üçledim. Bu en ufak için isim arıyoruz yardımlarınızı bekleriz. Biraz vahşi ona göre" notuyla isim bulma çağrısı yaptı. Hayvanları çok seven, kızları Damla ve Arya'nın gelişimini olumlu etkileyeceğine inandığı için evde köpek beslemeye karar verdiğini belirten Piriştina, "Evhayatına uygun bir köpek, çocuklar evde köpekle büyüsün istedik. Onların gelecek hayatları için de hayvan sevgisi çok kıymetli. O kadar tatlı ki kahve fincanına sığacak kadar da küçük ama büyüyecek. Aileyi genişlettik" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası