Ege Postası
Geri

Başkanlar sahaya indi... İstanbul’da '23 Haziran' mesaisi!

İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasının startını verdiği toplantıya katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve Urla Belediye Başkanı İbrahim Oğuz Üsküdar’da alan çalışması yaptı. İzmirli başkanlar İstanbul'da sahada
Başkanlar sahaya indi... İstanbul’da '23 Haziran' mesaisi!
Haberler / Yerel Politika
22 Mayıs 2019 Çarşamba 19:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun yol haritasını açıkladığı İstanbul'daki toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmir’den bazı ilçe belediye başkanları da katıldı.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, toplantı sonrası beraberinde Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’la birlikte alan çalışması yaptı. Soyer ve beraberindeki iki başkan İstanbul’un Üsküdar ilçesinde esnaf turu yaptı, ilçedeki pazarı ziyaret etti.

Soyer ve başkanlar Üsküdar’da vatandaşlardan İmamoğlu için destek istedi. İzmirli başkanlara eşlik eden partililer zaman zaman İzmir Marşı'nı söyledi.

Başkan Soyer sosyal medyadan, "Koordinasyon toplantısının ardından Üsküdar Seçim Standı’nı ziyaret ettim. Aziz Mahmut Mahallesi sakinleriyle sohbet ettikten sonra Salacak esnafıyla buluşup Ekrem İmamoğlu’na olan desteğimizi ifade ettim" notunu paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası