Ege Postası
Geri

Başkanlardan birlik mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları ile birlikte koordinasyon toplantısında buluştu. Kentin önemli yatırım ve projeleri konusunda görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, halka doğrudan dokunan hizmetlerde işbirliğinin geliştirilmesi konusunda da görüş birliğine varıldı. Toplantıya gecikmeli olarak dahil olan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ile birlikte toplam 21 ilçe belediye başkanı katıldı.
Başkanlardan birlik mesajı
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Şubat 2013 Cumartesi 17:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun geleneksel hale getirdiği ilçe belediye başkanları koordinasyon toplantından birlik beraberlik mesajı çıktı. Büyük Başkan Kocaoğlu, İlçe Belediye Başkanlarına" birlikte hareket edelim" mesajı verdi. Kocaoğlu'nun ilçe belediye başkanlarından, "CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açılışını yapacağı Gaziemir'deki yeni fuar alanın temel atma törenine destek vermenizi istiyorum" diyerek destek istediği, bunun dışında "yapılan temizlik işlerinden çok verim aldık, bu çalışmalarımız devam etsin. Ve sizin yapmayı planladığınız işleri birlikte görüşerek yapalım. Bütün şehir yasasından sonra, İl Genel Meclisinin kapatılacağı ve bu tasfiye sürecinde ne yapacağımızı yapmamız gerektiğini planlarımızı yapalım" dediği öğrenildi.

AK PARTİ'NİN BELDE ÇALIŞMALARI TUTMADI
Toplantıda söz alan İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, İlçe Belediye Başkanlarına," CHP'li vekillerin başlattığı köy gezilerini AK Partili vekiller taklit ettiler, ama başarılı olamadılar. AK Parti'nin başlattığı belde turları tutmadı. CHP'li vekillerin burada başlattığı çalışmada açığı kapatmak için onlarda böyle bir çalışma yaptı ama tutmadı. Gittikleri her yerde tepki alıyorlar. Köylü bitmiş durumda oralara gidip ne anlatacaklar. Köylüye cevap veremiyorlar. Buralarda yaşayan vatandaşlar AK Parti'ye tepki gösteriyor. Özellikle kapatılan beldeler, Muhtarlıkların kapatılması buradaki halkın yoğun tepkisini çekmiş ve bu tepki giderek artacak. Burada yapılacak çalışmalarımızı devem ettirmemiz lazım" dediği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası