Ege Postası
Geri

Başkent'te ‘Erdoğan’ı yedirmeyiz’ afişleri

İstanbul Gezi Parkı’nı bahane edip sokakları savaş alanına çevirenlere bilboardlı tepki geldi. Yasadışı örgütlerin ‘Başbakan Erdoğan istifa’ sloganlarına karşılık Ankara’daki bazı cadde ve sokaklarındaki bilboardlara ‘Adnan...
Başkent'te ‘Erdoğan’ı yedirmeyiz’ afişleri
Haberler / Güncel
9 Haziran 2013 Pazar 12:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Gezi Parkı’nı bahane edip sokakları savaş alanına çevirenlere bilboardlı tepki geldi. Yasadışı örgütlerin ‘Başbakan Erdoğan istifa’ sloganlarına karşılık Ankara’daki bazı cadde ve sokaklarındaki bilboardlara ‘Adnan Menderes’i astınız, Turgut Özal’ı zehirlediniz, Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyiz' yazılı afişler asıldı.

Üzerinde kimin yazdığına ait bir bilgi olmayan afişler araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu noktalardaki bilboardlara asıldı. Menderes, Özal ve Erdoğan’ın fotoğraflarının bulunduğu afişlerin üzerinde ise ‘Adnan Menderes’i astınız, Turgut Özal’ı zehirlediniz, Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyiz' ifadesi yer aldı. Tasarımın en altına da Türk bayrağı ile Türkiye yazıldı.

ERDOĞAN’A KARŞILAMA

Öte yandan bugün Ankara’ya gelecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için AK Partililer Esenboğa Havalimanı’ndan parti genel merkezine gelinceye kadar karşılama programı hazırlandı. Vatandaşlar, Erdoğan için saatler öncesinde havalimanında toplanmaya başladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası