Ege Postası
Geri

Başkentte Çinli diye kadın turiste saldırdılar

Başkentte Tayland Büyükelçiliği önündeki Uygur Türkleri için düzenlenen eylemde, Çinli diye bir kadın turist eylemciler tarafından tartaklandı. Polis büyük korku yaşayan kadını güçlükle uzaklaştırdı.
Başkentte Çinli diye kadın turiste saldırdılar
Haberler / Güncel
9 Temmuz 2015 Perşembe 15:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Doğu Türkistan'da yaşanan olayları protesto etmek amacı ile Tayland Büyükelçiliği önünde toplanan eylemci grubun önünden geçmeye çalışan kadın turist, eylemci bir grup tarafından saçı çekilerek tartaklandı. Emniyet güçlerinin olaya müdahale edip kadını bariyerin arkasına almasıyla eylemciler sakinleştirildi. 
Tayland'ın İstanbul Fahri Başkonsolosu Refik Gökçek de dün akşam İstanbul'da yaşanan olaya tepki göstererek, "Bu bir protesto değil içeriye girilerek haneye tecavüz edilerek zarar verilen bir olaydır. Bu bakımdan çok üzgünüz ve kırgınız. Maddi zarar hiç önemli değil hepsi yerine getirilir, Allah'tan cana zarar gelmedi akvaryumdaki balıklarımız dışında" dedi.
Bütün bilgisayarların kırıldığı, pencere camlarından duvardaki resim çerçevelerine kadar zarar gören konsolosluk binasında bulunan büyük bir akvaryumun da dün akşam saldırganların hedefi olduğu görüldü. Saldırganlar tarafından camı patlatılan akvaryumdaki balıkların tamamının öldüğü öğrenildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası