Ege Postası
Geri

Basketbolseverlere müjde: All-Star 2016 şöleni İzmir'de

TÜRKİYE Basketbol Federasyonu, All-Star 2016'nın 23-24 Ocak'ta İzmir'de organize edilmesine karar verdi.
Basketbolseverlere müjde: All-Star 2016 şöleni İzmir'de
Haberler / Spor
1 Aralık 2015 Salı 19:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Basketbol Ligi'nde mücadele eden en iyi yerli ve yabancı oyuncularının seçileği All-Star'da basketbolseverler büyük bir şölene tanıklık edecek. İnternet üzerinden yapılacak oylamayla belirlenecek iki takımın mücadelesine sahne olacak etkinlikte smaç ve üç sayı yarışması yapılacak. Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenmesi beklenen organizasyon görsel şovlarla renklenecek.

Geçtiğimiz yıl Ankara'da yapılan All-Star'da oyuncular Asya ve Avrupa Karması olarak iki takıma ayrılmıştı. Yine basketbolseverlerin oylamaları ile ilk 5'ler belirlenmiş, mücadeleyi 138-130 Avrupa Karması kazanmıştı. All-star maçının MVP'si bu sezon Barcelona Lassa forması giyen eski Galatasaraylı Carlos Arroyo, smaç şampiyonu ise Pınar Karşıyakalı Kenny Gabriel olmuştu. Üç sayı yarışmasını ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Michael Jenkins kazanmıştı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası