Ege Postası
Geri

Batılı ilk Shaolin rahibi, acımasız cinayetlerden sorumlu tutuluyor

İspanya’nın Bilbao şehrinde bulunan “Oceano de la Tranquilidad” (Sükunet Okyanusu) adlı Budist Manastırı ve Uzak Doğu dövüş sanatları merkezinin kurucusu ünlü Shaolin ustası, acımasız cinayetlerden sorumlu tutuluyor.Bir hayat kadınına...
Batılı ilk Shaolin rahibi, acımasız cinayetlerden sorumlu tutuluyor
Haberler / Dünya
3 Haziran 2013 Pazartesi 15:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İspanya’nın Bilbao şehrinde bulunan “Oceano de la Tranquilidad” (Sükunet Okyanusu) adlı Budist Manastırı ve Uzak Doğu dövüş sanatları merkezinin kurucusu ünlü Shaolin ustası, acımasız cinayetlerden sorumlu tutuluyor.

Bir hayat kadınına işkence yaparak komalık ettiği öne sürülen 47 yaşındaki Juan Carlos Aguilar’ın spor salonunda bugün bir başka kadına ait ceset bulundu.

Bask Bölgesi’nin polis teşkilatı Ertzaintza, Aguilar’ın ifadesi doğrultusunda, daha fazla ceset bulabilmek için Bilbao nehrinde arama yapıyor.

İspanyol Shaolin ustası Aguilar’ın Çin’in Songshan Budist Manastırı’nda bu dereceyi elde eden ilk Batılı rahip olduğu kaydedildi.

Ayrıca Juan Carlos Aguilar'ın dünya çapında üç ve İspanya'da sekiz kere kung-fu şampiyonu olduğu bildirildi.

Dün komşuların uyarısı üzerine salona baskın yapan polisler, eli bağlı ve şuursuz yatan bir kadını buldu ve ünlü kung fu şampiyonu Juan Carlos Aguilar’ı gözaltına aldı.

Bu arada, www.shaolinmonastery.org adlı internet sitesinde Aguilar'ın yeteneklerini sergilediği ve aldığı ödülleri gösteren fotoğraflar yer alıyor. 'Monasterio budista oceano de la tranquilidad' adlı youtube kanalında ise Aguilar'a ait çeşitli videolar yayınlanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası