Ege Postası
Geri

Batmanlı öğrencilerin Boğaz keyfi

Boğaziçi Fatih Eğitim Kurumları, 2 yıldır devam ettirdiği ‘Kardeş Okul - Kardeş Aile’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında Batman’dan gelen öğrenci ve velilerden oluşan 110 kişilik heyete İstanbul’u gezdirdi. Boğaz’da tekne turu...
Batmanlı öğrencilerin Boğaz keyfi
Haberler / Güncel
22 Nisan 2013 Pazartesi 01:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Boğaziçi Fatih Eğitim Kurumları, 2 yıldır devam ettirdiği ‘Kardeş Okul - Kardeş Aile’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında Batman’dan gelen öğrenci ve velilerden oluşan 110 kişilik heyete İstanbul’u gezdirdi. Boğaz’da tekne turu atan öğrenciler, İstanbul’a hayran kaldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İstanbul’daki ve Batman’daki 10 kardeş okuldan öğrenci ve velilerden oluşan 110 kişilik grup İstanbul’u gezdi. Topkapı Sarayı, Pier Loti, Sultanahmet gibi tarihi ve turistlik yerleri gezen grubun son duraklarından biri İstanbul Boğazı oldu. Tekneyle gezen grup Boğaz’da tur yaptı. Manzaraya hayran kalan öğrenciler, Boğaz’ın eşsiz güzelliği karşısında büyülendi.

Öğretmen ve öğrencilerden oluşan 110 kişilik grubun Batman’dan geldiğini ifade eden Fatih Eğitim Kurumları Genel Müdür yardımcısı Harun Çelik, projenin amacının kardeşlik olduğunu söyledi. Sultanahmet, Pier Loti, Topkapı Sarayı gibi yerleri gezdiklerini ifade eden Çelik, öğrencilerin bugün Çamlıca Tepesi gibi pek çok yeri daha gezeceğini aktardı.

Batman'dan İstanbul'u gezmeye ve tanımaya geldiğini dile getiren Elif Aktaş, “İstanbul'a ilk defa geldim. Eyüp Sultan'a, Minyatürk'e ve Rahmi Koç Müzesi'ne gittik. Herşey çok güzeldi. İstanbul'u çok beğendim.” dedi. Daha önce İstanbul’a gelmediğini belirten Ayşenur Aktaş, en çok Topkapı Sarayı ve Minyatürk’ü sevdiğini anlattı. İstanbul’u çok beğendiğini kaydeden öğrenciler, bir daha İstanbul’a gelmeyi arzu ettiklerini vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası