Ege Postası
Geri

Batur, 2013’ün son toplantısına katıldı

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere ilçe teşkilatının düzenlediği 2013 yılının son yönetim kurulu toplantısına katıldı.
Batur, 2013’ün son toplantısına katıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Aralık 2013 Salı 14:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Narlıdere İlçe teşkilat binasında gerçekleşen toplantıya Narlıdere Belediye Başkanı Abdul Batur, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen, ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Narlıdere’nin farkını herkese göstereceğiz
CHP Narlıdere ilçe teşkilatının 2013 yılının son yönetim kurulu toplantısında açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen, seçim çalışmaları için yoğun bir tempoya girdiklerini belirterek seçime odaklandıklarını ifade etti. Esen “ 2013 yılının bu son toplantısın da başkanımızın aramızda yer alması çok sevindirici bizim için. Tüm Türkiye’nin kaderini değiştirecek olan seçimlere az kaldı. Hedef olarak önümüz koyduğumuz %75lik oy oranına ulaşmak için var gücümüzle çalışarak Narlıdere’nin farkını herkese göstereceğiz” dedi.

Hedeflerimiz açık, inancımız tam

CHP Narlıdere ilçe binasında yapılan yönetim kurulu toplantısında bir konuşma yapan Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur; Narlıdere birlik ve beraberliğin örnek bir şekilde yaşandığı bir ilçe olduğunu söyledi. Batur “Seçimlerde CHP’yi mutlak başarıya götüren en önemli etkenlerden biri Bu beraberliklerdir. Yaklaşan seçimlerde de Narlıdere’de ki birlik beraberliğin büyüyerek devam edeceğini, kendimize hedef olarak belirlediğimiz %75’lik oy oranına ulaşmamızı sağlayacağını düşünüyorum. Ülke olarak bir kırılma noktasından geçiyoruz. Herkes şapkasını önüne alsın ve düşünsün. Kişisel hesapları bir kenara bırakarak kararını versin. Gelecek nesillere tertemiz bir ülke bırakabilmek için artık harekete geçme zamanıdır. 2013 yılının bu son yönetim kurulu toplantısında hedeflerimizin açık ve inancımızın tam olduğunu ifade ederek omuz omuza mücadele vereceğim siz değerli CHP Narlıdere teşkilatına, aydınlık, mutlu ve başarılarla dolu bir yeni yıl diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından toplantıya Narlıdere Belediye Başkanı Abdul Batur, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen ve yönetim kurulu üyeleri hep birlikte yeni yıl pastasını kestiler. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası