Ege Postası
Geri

Batur: Ülkemiz için hayırlısı olsun!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Türkiye’nin kader seçimi olan Anayasa değişikliği referandumunda oyunu Narlıdere İlhan Onat İlköğretim okulunda kullandı.
Batur: Ülkemiz için hayırlısı olsun!
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Nisan 2017 Pazar 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye’nin geleceğini çok derinden etkileyecek olan referandum oylamasında sandığa giderek oy kullanan Başkan Batur, seçimlerde oy kullanmanın önemini hatırlatarak, “Nasıl bir Türkiye’de yaşayacağımızın belirleneceği bu referandumda, herkesi çağdaş, aydınlık ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir ülkede yaşayabilmek için çocuklarımız için, torunlarımızın geleceği için oy kullanacaklarını unutmamalarını istiyorum. Bu siyaset değil hepimizin geleceği söz konusu” dedi. Referandum sürecinin barış ve huzur ortamında ve demokratik koşullarda geçmesini dilediğini belirten Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, “Referandum sonuçlarının tüm Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum. İzmir’in dağlarında çiçeklerin daima açacağı güzel günler dileklerimle” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası