Ege Postası
Geri

Batur, başkan yardımcılığına o ismi atadı

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, uzun yıllardır birlikte siyaset yaptığı yakın arkadaşı Asker Güneş’i siyasi başkan yardımcısı olarak atadı.
Batur, başkan yardımcılığına o ismi atadı
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Mayıs 2019 Salı 15:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart seçimlerinin ardından Konak Belediye Başkanı seçilen Abdül Batur, Narlıdere'de de uzun yıllar birlikte siyaset yaptığı Asker Güneş'i siyasi başkan yardımcısı olarak atadı.

Güneş yaptığı açıklamada, "Konak Belediye Başkanı, sevgili Başkanım, değerli abim, Abdül Batur’un takdirleriyle, Konak Belediye Başkan Yardımcılığı ile görevlendirildim. Yıllar boyunca yan yana yürüdüğümüz bu yolda, bundan sonra da yine onurla, gururla birlikte, yan yana yürümeye devam edeceğiz. 
Birlikte Konak’ta ‘Her şey Çok Güzel Olacak’. Bana bu onurlu görevi layık gören Abdül başkanıma teşekkür ediyorum. Konak’ı hak ettiği güzel noktalara taşımak için var gücümle çalışacağım" dedi.

Öte yandan Güneş 31 Mart yerel seçimlerinde Konak Belediyesi meclis üyesi olurken, Encümen Üyesi ve Sağlık Komisyonuna da seçildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası