Ege Postası
Geri

Batur'dan Tabip Odası'na ziyaret: İzmir'e hizmete hazırım

Narlıdere Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur, İzmir Tabip Odasını ziyaret etti. Başkan Batur'dan Tabip Odası'na ziyaret
Batur'dan Tabip Odası'na ziyaret: İzmir'e hizmete hazırım
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Aralık 2018 Salı 10:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, sivil toplum kuruluşları ve oda ziyaretlerine İzmir Tabip Odası ile devam etti. Başkan Batur, İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Funda Barlık Obuz, Genel Sekreter Op. Dr. M. Lütfi Çamlı Tabip Odası yönetimi ve önceki dönem CHP PM Üyesi Mustafa Moroğlu ile birlikte İzmir Tabip Odası'nda bir toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Batur toplantıda, İzmir için hazırladığı projeleri, odalarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde yapılacak çalışmalar ile İzmir vizyonunu anlattı. Başkan Batur “Büyükşehir İzbeton Genel Müdürlüğü görevim süresince kentin tüm alt yapısına ait kazandığım bilgi birikimim ve Narlıdere’de dört dönemdir belediyecilik tecrübem ile İzmir’e hizmet etmeye hazırım. Bugüne kadar yürüttüğüm çalışmaları STK’lar, muhtarlarımız, hemşehri dernek ve odalarımız ile işbirliği içinde yürüterek gerçekleştirdik. Bundan sonra da aynı çalışma anlayışımızı devam ettireceğiz. Meslek odalarımız ile işbirliği ve ortak projeler yürütme konusunda her zaman iş birliğine hazırız. Ben İzmir’i seviyorum ve İzmir’e hizmet için hazırım. İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Funda Barlık Obuz ve yönetiminin misafirperverliklerinden ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı sürecimizdeki başarı dileklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Yolu açık olsun

İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Funda Barlık Obuz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “Narlıdere Belediye Başkanı sayın Abdül Batur’un ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederiz. Odalarla ve derneklerle birlikte işbirliği içinde olmasını çok önemsiyoruz. İzmir Büyüksehir Belediye Başkanlığı yolunda yürekten başarılar diliyoruz.Yolu açık  olsun” dedi.

KONYALILAR: BATUR İLE YÜRÜYECEĞİZ

Konyalılar Federasyonu, Narlıdere Belediye Başkanı ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur’u makamında ziyaret etti. Konyalılar Federasyon Başkanı ve Federasyona bağlı başkanlar, ‘Batur ile yürüyeceğiz’ dedi.

Narlıdere Belediye Başkanı ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur’a, sivil toplum kuruluşlarından gelen destek ziyaretleri devam ediyor. Konyalılar Federasyon Başkanı Yusuf Devebacak , Konyalılar Federasyon başkan yardımcısı Hasan Parlar, Konyalılar Federasyonu Genel Sekreteri Ilgın Esra Demir ve federasyona bağlı derneklerin başkanları, Başkan Batur’u makamında  ziyaret ettiler. Konyalılar Federasyon Başkanı Yusuf Devebacak, ziyaret sırasında bir konuşma gerçekleştirdi. Devebacak. “ Biz,  Konyalılar Federasyonuna bağlı derneklerimiz ile birlikte her şeyden önce Sayın Abdül Batur’un  İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığınızı tebrik ediyoruz. Çok önemli ve zor bir görev onu bekliyor. Bizde Konyalılar olarak, bu zor görevde yanında olacağımızı ve başkanımızla birlikte yol yürüyeceğimizi açıkça ifade ediyor, kendisine başarılar diliyoruz. Bizim Başkan Batur’a olan desteğimiz, inancımız tamdır. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Konyalılar Federasyonu ve federasyona bağlı dernek başkanların ziyaretinden dolayı memnuniyeti diler getiren Başkan Batur, ‘ortak akıl ve işbirliği’ mesajı verdi. Batur “Derneklerimizden ve sivil toplum kuruluşlarımızdan gelen destekleri bizi çok mutlu ediyor. Sivil inisiyatifin desteği çok önemli. Narlıdere’de de derneklerimizle, muhtarlarımızla, STK’ların katılımı ve birlikte yürüttüğümüz projeler daha sağlıklı ve amacına ulaşır oluyor. Vatandaştan kopuk ve onun fikrinin alınmadan hazırlanan hiç bir çalışmada sağlıklı neticeler alınamaz. Biz, bundan öncede, bundan sonra da sizlerle birlikte hareket edeceğiz. Çalışmalarımız hakkında görüşleriniz ve talepleriniz bizler için çok önemli. Herkesin mutlu olduğu ve sağlıklı bir kente, bu şekilde çalışarak ulaşacağımıza inanıyorum. İzmir için projelerim hazır. Ben hazırım. Hizmet bayrağının değişeceği gün, bayrağı aynı yerden alıp devam etmek için hazırım. Her şey sevmekle başlar. Ben İzmir’i çok seviyorum” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası