Ege Postası
Geri

Batur'dan şehit ailelerine bayram ziyareti

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur geleneği bozmadı şehit ailelerini bayramda yine Unutmadı.
Batur'dan şehit ailelerine bayram ziyareti
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Ekim 2013 Salı 17:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Narlıdere Kaymakamı Aslan Osman Canbaba, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül BAtur, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya şehit ailelerini ziyaret etti. İşbilen, Erbay, Özbalaban, Cerit ziyaretleriyle başlandı. Şehit ailelerinin bayram mutluluğu yaşadığı günde ziyarette bizlerde onlarda çok mutlu oluyorlar, bizde 12 yıldır her bayram yaptığımız ziyaret geleneğimizi devam ettirdik" diyen Belediye Başkanı Abdül Batur "hem onların hatırlarını sorarken, hemde bayramlarını kutluyoruz. Her dini bayramda yaptığımız bu güzel ziyaretten bizlerde çok mutlu oluyoruz. Gelenek haline getirdiğimiz şehit aileleri ziyaretleri sonrasi gördükki, canlarını bu ülkeye veren ailelerle akraba gibi olmuşuz. Onları en kıymetlilerini bu ülke topraklarına verirken, bizlerin bayramda ziyaretleri az bile. Misafir perverliklerinden dolayı bizler teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yaşlıların karanfil sevinci

İzmir Vali Yardımcısı .....,., Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İlçe emniyet Müdürü Erdal Karakaya Narlıdere Dinlenme ve Bakım evindeki yaşlıların bayramlaşma proğramına katıldı.

Tesislerin Büyük Salonunda yapılan bayramlaşma törenine katılan yaklaşık 500 yaşlı protokol sevinci yaşadı. Konuşmaların yapıldığı bayramlaşmada Narlıadere Belediye Başkanı Abdül Batur yaşlıların tek tek ellerinden öptü karanfil hediye etti.

Batur konuşmasında "sizler en güzel günlerinizi bu ülke için, aileniz için feda ettiniz. Şimdi Narlıderemizin bu güzel tesisinde huzur içinde kalıyorsunuz. Bizlerinde bayramda sizleri ziyareti artık mutlu bir görev haline geldi. Sizlerin ellerinden öpmek, bayram dileklerini sunmak, dualarınızı almak bizlere ayrı bir onur veriyor. Hepinizin bayramını tekrar kutlarım" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası