Ege Postası
Geri

Batur tapu müjdesi verdi

Narlıdere Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Abdal Musa etkinliğine, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un verdiği, tapu müjdesi imzasını attı.
Batur tapu müjdesi verdi
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Aralık 2012 Pazartesi 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Narlıdere Malatyalılar Derneği binasında düzenlenen Abdal Musa etkinliğine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, İzbeton Genel Müdürü Hüseyin Sezer, CHP Narlıdere ilçe Başkanı Asker Güneş, Alevi Bektaşi Tanıtma Derneği başkanı Mustafa Aslan, Malatyalılar Derneği ve Narlıdere'yi güzelleştirme ve yaşatma derneği Başkanı Mehmet Pektaş Alevi dedeleri, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri ve dernek üyeleri katıldı.

Yeni Yılda Tapu

Malatyalılar dernek binasının, avlusunda gerçekleşen törende bir konuşma yapan, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerken, Malatyalılar derneğinin bir arada, uyum içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Başkan Batur “Narlıdere dayanışmanın birlik beraberliğin en güzel bir şekilde yaşandığı ilçelerden bir tanesidir. Sayın Mehmet Pektaş ve yönetim kurulu ile Narlıdere'de çok başarılı işlere imza atmış bir kişi. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Dernek binaları yapılabilir fakat o binaların içinde insanları bir araya getirmek, başarılı işlere imza atmak işte asıl önemli olan budur. Bu dayanışma bütün derneklere örnek olsun.  Bugün içinde bulunduğumuz dernek binası ile bir müjdemiz de var. Bu müjde ile ilgili tüm işlemler aslında daha önceden tamamlanmıştı fakat bugün burada açıklamanın daha uygun olacağını düşündük. Bu alanın kamulaştırılması ve takas işlemlerine yılbaşı itibari ile başlayacağız ve bu alanın tamamını tapusu ile beraber derneğimize ve Malatyalı hemşerilerimize takdim edeceğiz. Buradan bu güzel haberi vermek istiyorum” dedi.

Narlıdere’deki Ahengin İzmir'e ve Türkiye'ye yayılmasını diliyorum

Narlıdere Kültür ve Dayanışma Derneğinin gerçekleştirdiği Abdal Musa etkinliğine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ‘gelenek, görenekleri yaşatmak ve yeni nesillere aktarmanın artık dernek çatıları altında gerçekleştiğine dikkat çekerek, “Yaşam biçimimizi, geleneklerimizi, değerlerimizi yeni kuşaklara aktarmak gibi bir görevimiz var. Bizi biz yapan değerleri kaybettikten sonra yaşamanın da bir anlamı kalmıyor” şeklinde konuştu. Narlıdere de gerçekleşen başarılı çalışmaların öneminden bahsede Kocaoğlu “Narlıdere'deki uyumun, Narlıdere'deki desteğin, Narlıdere'deki ahengin tüm İzmir'e ve Türkiye'ye yayılmasını diliyorum. Burada sizlerin bu uyuma çok büyük katkınız olduğunu da biliyoruz. Bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte gönül birliği ile çalışıp ülkemizi ulu önderimizin kurduğu ve gerçekleştirdiği devrimlere sahip çıkmalıyız” dedi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası