Ege Postası
Geri

Batur’dan Geleneksel bayramlaşma programı

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur bayram ziyaretlerine Huzur evi ve Şehit aileleri ziyaretleri ile devam etti. Aynı zamanda Güngören esnafını gezen ve bayramlarını kutlayan Batur’a en çok ilgiyi minikler gösterdi.
Batur’dan Geleneksel bayramlaşma programı
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Ekim 2014 Cumartesi 11:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur geleneksel olarak bayramlaşma programına Huzur evi sakinleri ve Şehit aileleri ile başladı. Narlıdere Huzurevi Müdürü Zekeriya Alan ile birlikte Narlıdere Huzurevini gezen huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutlayan Batur’a CHP Narlıdere Kadın kolları eşlik etti. Huzurevi sakinlerinle tek tek ilgilenen sohbet eden Başkan Batur onlara karanfil verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.  Huzurevi ziyaretinin ardından Şehit ailelerinin evlerine konuk olan Batur her bayram olduğu gibi bugünde, bundan sonrada yanlarında olduklarını hatırlattı. Batur “Canlarını kanlarını bu ülke için feda eden kahraman evlatların gururlu aileleri. Sakın unutmayın ki, en acılı zamanınızda da, en keyifli anınızda da bizler hep yanınızdayız. Savaşın yeniden sınırlarımıza dayandığı bugünlerde sizlere mutlu bir bayram ve önce ülkemiz sonra dünya için barış diliyorum” dedi. Şehit aileleri ziyaretleri sonrasında Güngören Caddesi esnafını gezen ve bayramlarını kutlayan Başkan Batur aynı zamanda esnafın dertlerini dinledi. Güngören ziyaretinde Başkan Batura en çok ilgiyi çocuklar gösterdi. Koşarak Batur’a sarılan bayram kutlayan çocuklara hatıra fotoğrafı çektirdi ve bayram harçlığı verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası