Ege Postası
Geri

Bayan sporcuların en çok kazananı Sharapova oldu

Rus bayan tenisçi Maria Sharapova en çok kazanan bayan sporcu oldu. Sharapova’nın yıllık kazancı 29 milyon dolar.Forbes dergisinin haberine göre bayan sporcular arasında en çok parayı Maria Sharapova kazandı. Sharapova’nın yıllık geliri...
Bayan sporcuların en çok kazananı Sharapova oldu
Haberler / Spor
6 Ağustos 2013 Salı 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rus bayan tenisçi Maria Sharapova en çok kazanan bayan sporcu oldu. Sharapova’nın yıllık kazancı 29 milyon dolar.

Forbes dergisinin haberine göre bayan sporcular arasında en çok parayı Maria Sharapova kazandı. Sharapova’nın yıllık geliri 29 milyon dolara ulaştı, bunun 23 milyonu sponsor anlaşmalarından kalan 6 milyonu ise turnuvada elde edildi. 26 yaşındaki Rus tenisçi, kariyeri boyunca sponsorlardan 180 milyon dolar, turnuvalardan 27 milyon dolar gelir elde etti.

Sharapova’yı sırasıyla Amerikalı Serena Williams (20,5 milyon), Çinli Li Na (18,2 milyon), Belaruslu Viktoriya Azarenko (15,7 milyon) ve Amerikalı araba yarışçısı Danica Patrick (15 milyon) takip etti.

Erkek sporcular arasında ise 78,1 milyon dolar geliriyle Amerikalı golfçu Tiger Woods listenin başında yer aldı, onu sırasıyla İsviçreli tenisçi Roger Federer (71,5 milyon), basketbolcu Kobe Bryne (61,9 milyon) ve Lebron James (59,8 milyon) takip etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası