Ege Postası
Geri

Bayern Münih rekor kırdı, CSKA Şampiyonlar Ligi’ne veda etti

Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçında CSKA Moskova’yı 3-1 yenen Bayern Münih, galibiyet serisini 10’a çıkartarak rekor kırdı. CSKA ise Şampiyonlar Ligi’ne veda etti.Takımlar, Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkmak için son kozlarını...
Bayern Münih rekor kırdı, CSKA Şampiyonlar Ligi’ne veda etti
Haberler / Spor
28 Kasım 2013 Perşembe 01:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçında CSKA Moskova’yı 3-1 yenen Bayern Münih, galibiyet serisini 10’a çıkartarak rekor kırdı. CSKA ise Şampiyonlar Ligi’ne veda etti.

Takımlar, Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkmak için son kozlarını paylaşırken D Grubu’nda 5. galibiyetini elde eden Bayern Münih, oynadığı son 10 maçını kazanarak yeni bir rekora imza attı. Bayern Münih en son geçen sezon Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Arsenal’a 2-0 mağlup olmuştu. Münih ekibinde rekor sevinci yaşanırken CSKA’da ise Şampiyonlar Ligi’nden elenmenin üzüntüsü var.

Rekorun kırıldığı gecede Bayern Münih 17. dakikada Robben, 56. dakikada Gozte ve 65. dakikada Muller’in attığı gollerle galip gelirken CSKA 62. dakikada Honda ile karşılık verdi.

Bayern Münih gruplardan çıkmayı garantilerken CSKA Moskova yoluna Avrupa Ligi’nde devam etmek için 10 Aralık’ta Viktoria Plzen ile mücadele edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası