Ege Postası
Geri

Bayındır Belediyesi'nden Azerbaycan'a destek

Bayındır Belediyesi, Dağlık Karabağ'da işgalci Ermenistan'ın saldırısına misliyle karşılık veren Azerbaycan'ın her zaman yanında olduklarını bildirdi.
Bayındır Belediyesi'nden Azerbaycan'a destek
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Ekim 2020 Cumartesi 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Belediyeden yapılan açıklamada Ermenistan'ın, Azerbaycan topraklarına düzenlediği saldırı ve Azerbaycan'ın savaş ilan etmesinden sonra Türkiye'nin dört bir yanından Azerbaycan'a destek mesajları verildiğini anımsatıldı.

Kardeş ülkeye destek için belediyenin giriş kapısına Türk ve Azerbaycan bayrakları asıldığını ifade edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ortak tarihimiz, ortak inancımız, ortak coğrafyamız ve irademiz üzerinden birlikte inşa ettiğimiz 'tek millet iki devlet' olan ortak kimliğimizi, sadece Ermenistan’a karşı değil bu dostluk ve kardeşliği kendisi için risk gören bütün ülkelere karşı da en büyük gücümüz olarak görüyor ve yaşatmakta ısrar ediyoruz. Tarihsel süreç içinde Türkistan coğrafyasının bir parçası olan, bir millet iki devlet olarak gördüğümüz Azerbaycanlı şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası