Ege Postası
Geri

Bayındır'da toplu sözleşme sevnici

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, Disk Genel İş Sendikası İzmir 4 No’lu Şube Başkanı Şükret Sevgener ile 2016-2017 yıllarını kapsayan 36 Bayındır Belediyesi kadrolu işçisi için Toplu İş Sözleşmesini imzaladı.
Bayındır'da toplu sözleşme sevnici
Haberler / Seçim
8 Mart 2016 Salı 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli; "“Biz, emek mücadelesi veren insanların zorluk yaşamasından yana değiliz. Biz tercihimizi emekten emekçiden yana kullanıyoruz, halktan yana kullanıyoruz. Yandaştan yana kullanmıyoruz. Bugün 36 arkadaşımızı ilgilendiren sözleşmeye imza attık. Belediyemizde görev yapan işçi arkadaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.



İzmir 4 No’lu Şube Başkanı Şükret Sevgener;  “Bayındır Belediyesi ile Sendikamız arasında sürdürülen toplu iş sözleşme görüşmeleri karşılıklı anlaşma ile sonuçlanmıştır. Ücretler ve sosyal yardımlarda % 25 civarında bir iyileştirme sağlanmıştır. Emeği geçen yürekli sendika temsilcilerimize, sözleşmemize katkı koyan tüm işçi arkadaşlarımıza ve emekten yana tavır alan Sayın Belediye Başkanımız Dr.Ufuk Sesli ile Belediyemiz bürokratlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası