Ege Postası
Geri

Bayındır’da korkutan yangın

Bayındır’ın Hatay Mahallesi Emir Çesme mevkii üstünde başlayan yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yangına müdahale eden iki adet yangın söndürme helikopteri ve çok sayıda ekip kısa sürede kontrol altına aldı.
Bayındır’da korkutan yangın
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Temmuz 2015 Çarşamba 09:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yaz aylarının gelmesiyle birlilkte orman yangınları yurdun her tarafında yayılmaya başladı. Dün öğlen saatlerinde İzmir'in Bayındır ilçesinde çıkan yangın Orman Bölge Müdürlüğü'nün çabaları ile kısa zamanda kontrol altına alındı. Hatay Mahallesi Emir Çesme mevkii üstünde başlayan yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede yayıldı.  Lütuflar Mahallesi ve Alan Kıyı Mahallesi’nin üzerinde bulunan Kenger Yaylasın'da da çıkan yangınları Bayındır Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri büyümeden söndürdü.
Bir günde 3 ayrı bölgede çıkan yangınlarda can kaybının yaşanmaması tek teselli olurken, yetkililer yaz aylarında yangına karşı daha hassas olan ormanlık bölgelerde daha dikkatli olunması, sigara ve söndürülmeyen ateş bırakılmamasını önemle bir kez daha uyardı. Yangın söndürme çalışmalarını Belediye Başkanı Ufuk Sesli ve birlikte vatandaşlar izledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası