Ege Postası
Geri

Bayır'dan kurultay tartışmalarına 'İnönü'lü gönderme

CHP’de olağanüstü kurultayı toplamak için başlatılan imza süreci devam ediyor. Genel Merkez ve muhalefet kanadı arasında karşılıklı açıklamalarla tartışmaya dönüşen süreci, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, SHP eski Genel Başkanı rahmetli Erdal İnönü'nün esprisi ile değerlendirdi. Bayır'dan kurultay tartışmalarına 'İnönü'lü gönderme
Bayır'dan kurultay tartışmalarına 'İnönü'lü gönderme
Haberler / Politika
21 Temmuz 2018 Cumartesi 16:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nde olağanüstü kurultay tartışmaları sürerken bir taraftanda Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce lehine değişim talebiyle imza toplama hareketi yürütülüyor.

Dün ititbariyle muhalifler 604 imzanın toplandığını ileri sürerken, genel merkez cephesi ise 604 imza toplandıysa "gereğini yaparız" açıklamasıyla muhalefete adeta rest çekmişti.

Bunun yanında basında ve sosyal medyada sürekli karşılıklı açıklamalarla ortam her gün biraz daha gerilirken CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, gelinen noktayı SHP eski Genel Başkanı rahmetli Erdal İnönü'nün esprisi ile değerlendirdi.

Bayır'ın sosyal medya hesabından paylaştığı o mesaj;

"Partimizin içinde bulunduğu durumu görünce, SHP Eski Genel Başkanı Erdal İnönü'nün esprisi aklıma geldi.

Hep birlikte yemek yemek için girdiğimiz lokantada; garsonun, Erdal Beye "Ne yemek istersiniz'" sorusuna, Erdal Beyin "Zahmet etmeyin. Biz Sosyal Demokratlar birbirimizi yeriz. Bişey almayalım." dediğini hatırladım.

(Rahmetle anıyorum. Işıklar içerisinde uyusun.)"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası