Ege Postası
Geri

Bayır muhtarlarla buluştu

İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Tacettin Bayır, ‘’Konak İlçesi’ndeki muhtarlarla buluştu. Kahvaltıda, Konak muhtarları adına konuşan Hasan Baykal, Tacettin Bayır 30 yılı aşkın bir süredir partinin her kademesinde görev almış, il başkanlığı görevinde bulunmuş, partiye sayısız emeği geçmiş, gerçek bir partili arkadaşımızdır. Mecliste bizim sorunlarımız dile getireceğinden eminim. Kendisine gönülden başarılar diliyor, emeğinin karşılığını alacağını düşünüyorum.’’ dedi. Tacettin Bayır muhtarlarla buluştu
Bayır muhtarlarla buluştu
Haberler / Yerel Politika
1 Mart 2015 Pazar 16:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İçinizden biriyim, sizden  destek istiyorum, diyerek sözlerine başlayan Bayır, ülke olarak çok zor günler geçiriyoruz. İç ve dış politikalarımız dibe vurmak üzere. Her gün kadına şiddet, cinayet, intihar, ekonomik kriz haberleriyle güne uyanıyoruz. Buna artık, dur demenin zamanı geldi. Şartları her geçen gün geçtikçe daha da ağırlaştırılan muhtarlarımızın, başta maaş ve sigorta sıkıntılarının çözümü için mecliste, sesiniz olacağım.  Bilindiği gibi hükümet, il genel meclisini kaldırdı. İleriki dönemde göreceksiniz, muhtarlık müessesini de kaldıracaklar. Halkın iradesiyle seçilenler, atanmışlar tarafından baskı görüyor. Narlıdere’de gezi olayları gösterileri sonrasında vurulurak öldürülen Berkin Elvan’ın ismini sokağa vermek isteyen, halkın temsil gücünü arkasına almış belediye başkanı ve meclis üyelerinin bu kararına, atanmışlar tarafından engel koyuluyor.  Narlıdere İlçe Örgütümüz, bu engelin mücadelesini, başlattıkları imza kampanyası ile veriyor. 2 gün önce Narlıdere’de, bu imza kampanyasına destek olmak için, imzamı attım.  Bizler, gavur İzmirli olarak direnmeye devam edeceğiz. Bizler, Atatürk İlke ve İnkilaplarının bekçileriyiz. Ne yaparlarsa yapsınlar, Mustafa Kemal’in bayrağını yere indirtmelerine izin vermeyeceğiz.  Bu zamana kadar söylediğim her kelimenin, her cümlenin arkasında durdum, durmaya da devam edeceğim, sözleri muhtarlar tarafından büyük alkış aldı.


İzmir’de 220 bin İşsizimiz Var
İşsizlik sorununa dikkat çeken Bayır, İzmir’de 220.000 işsiz var. Binbir zorlukla, dişimizden tırnağımızdan arttırarak okuttuğumuz çocuklarımız, mezun olduktan sonra iş bulamıyor. Bu durum, gençlerimizin geleceğe kaygı ile bakmasına yol açıyor. CHP iktidarında işsizliğe son vereceğiz.   Tarım ve istihdam politikalarını baştan üreteceğiz. Ev atölyeleri kurup üretim yapmalıyız, böylelikle  iş bulamayan bireylere ekonomik kazanç sağlayarak iş alanı yaratmalıyız. Aile ekonomisini rahatlatmalıyız.


Buca’da bulunan Hanaklılar Derneği’ne ziyaret eden Bayır, İnsanın nerede doğduğunun önemi olmadığını düşünüyorum. Çünkü, birey nerede doğacağının kararını vermiyor. Burada dikkat edilmesi gereken asıl nokta, seçilenin halka; din, dil, ırk gözetmeksizin hizmet vermesi gerektiğidir.  Her duruma ‘’ önce insan’’ anlayışıyla bakmalıyız. Seçildikten sonra sadece seçilen partinin değil, doğru, halka yararlı olan her hizmetin sesi olmak gerekir. Eğer bunu başarabilirsek, birlik oluruz, başarılı oluruz, halka ulaşmış oluruz.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası