Ege Postası
Geri

Bayır pazarda koalisyonun nabzını tuttu

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Çeşme pazarında esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti ile CHP'nin koalisyon görüşmeleri sürerken vatandaşın nabzını tutan Bayır, “Seçimden sonra 'Sakın AKP ile koalisyon kurmayın' diyenler daha sonra 'kurun' baskısı yaptı. Şimdi terör olaylarının artmasıyla vatandaşlar, 'Biz kurmayalım MHP kursun' demeye başladı" dedi.
Bayır pazarda koalisyonun nabzını tuttu
Haberler / Politika
28 Temmuz 2015 Salı 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Çeşme pazarında koalisyon nabzı tuttu. Bayır, AK Parti'nin koalisyon kurma konusunda çok samimi olduğunu düşünmediğini belirterek, "Siz samimi misiniz' derseniz, evet. Biz kendi kurallarımız çerçevesinde, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik açmazdan çıkması adına, Türkiye'yi bir kaosa sürüklememek adına önce parti değil, önce vatan diyoruz. Gerekirse elimizi taşın altına koymaktan da çekinmeyiz" dedi. Bayır, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun koalisyon görüşmeleri sürerken partisinin il başkanlarına telefon açıp, "Seçime hazır olun" talimatı vermesini doğru bulmadığını belirten Bayır, şöyle konuştu: 



"AKP istekli mi, değil m? Ben bunu anlamış değilim. İstekliyse, 'Bu koalisyon mutlaka yapılmalı' diyorlarsa, neden il örgütlerine böyle bir yazı yazma gereği duyuyorla? Ben, işin doğrusu koalisyon konusunda çok samimi olduklarını düşünmüyorum. Herhalde Türk toplumunda şöyle bir algı yaratarak; 'Bunlar zaten CHP'li. Hep muhalefet. Bunlar ellerini taşın altına koymazlar. Bunlar muhtemelen bizim yapmak istediğimiz koalisyonu bozacaklardır' gibi bir algıyı yaratmanın zeminini oluşturduklarını hissediyorum. Vatandaşın görüşü de sürekli değişiyor. Seçimden sonra 'Sakın AKP ile koalisyon kurmayın' diyenler dana sonra 'kurun' baskısı yaptı. Şimdi terör olaylarının artmasıyla vatandaş, 'Biz kurmayalım MHP kursun' demeye başladı."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası