Ege Postası
Geri

Bayraklı Belediyesi'nde yaprak dökümü!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, birlikte yola çıktığı isimlerle bir bir sorun yaşıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne geçen ve orada Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevine getirilen Bayraklı Belediye Başkan Yardımcısı Ulaş Aydın’ın, Başkan Serdar Sandal’la aralarının uzun süredir kötü olduğu öğrenildi. Öte yandan Başkan Sandal’ın, Aydın’ın yerine göreve Sosyal Yardım İşleri Müdürü aynı zamanda da Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu’nun yeğeni Tülay Şaroğlu’nu atadığı bildirildi.
Bayraklı Belediyesi'nde yaprak dökümü!
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Nisan 2020 Cuma 17:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – Bayraklı Belediyesi’nde yaşanan sıkıntılar gün yüzüne çıkmaya başladı. İlçe kongresi öncesi “bir kadının aday olmasını” istiyorum açıklamasıyla İlçe eski Başkanı Cemalettin Alper'le arasına “kara kedi” giren ve ardından da kongreyi kaybeden Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın şimdi de yakın arkadaşı olan Ulaş Aydın ile yolları ayrıldı. Sandal, yerel seçimlerin ardından Ulaş'ı başkan yardımcılığı görevine atamıştı. Ulaş Aydın, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı oldu.

TRANSFER DEĞİL AYRILIK!

Egepostası’nın edindiği bilgiye göre; Ulaş’ın Büyükşehir’e gidişi bir transfer değil ayrılık! Kulislerde Ulaş ve Sandal arasında iplerin aylar öncesinde koptuğu konuşuluyor. Sandal’ın kalabalık bir ortamda Ulaş’a yönelik sert sözlerinin kopuşun son noktası olduğu ifade ediliyor.

MİLLETVEKİLİNİN YEĞENİ GELDİ

Öte yandan Sandal, Büyükşehir’e giden Aydın’ın koltuğuna jet bir atama yaptı. Sandal, Aydın'ın yerine birkaç ay önce Tunceli Munzur Üniversitesi’nden transfer ettiği ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevine getirdiği Tülay Şaroğlu’nu atadı. Tülay Şaroğlu aynı zamanda Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu’nun yeğeni.

EKİPTE SARSINTI DEVAM EDİYOR

Sandal’ın ekibinden ilk kopuş, seçimlerde birlikte hareket ettiği ve asistanlığı yaptığı, Özel Kalem kadrosuna atamak için İçişleri Bakanlığı’na yazısı gönderilen Berk Ulusal’la olmuştu.

Ulusal, Sandal’la problem yaşamış ve günlerce belediyeye gitmemişti. Ulusal, araya girenler sayesinde Sandal’la barışmıştı.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası