Ege Postası
Geri

Bayraklı Belediyesi'nden o eve operasyon!

Bayraklı Belediyesi zabıta ekipleri, Merkez Mahallesi 1635 Sokak’ta bulunan üç katlı müstakil eve, mahalle sakinlerinin, “Evde sokak hayvanları besleniyor. Kötü koku geliyor” şikayeti üzerine operasyon düzenledi. Bayraklı Belediyesi'nden o eve operasyon
Bayraklı Belediyesi'nden o eve operasyon!
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Temmuz 2015 Perşembe 17:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Savcılık kararıyla eve giren ekipler inanılması zor görüntülerle karşılaştı. Evin katlarında ölmek üzere olan 24 köpek ve 3 kedi bulundu. Hayvanlar uyuşturulduktan sonra tedavilerinin gerçekleştirilmesi için Seyrek’teki hayvan barınağına götürüldü.

"İzmir'de mahalle sakinlerini isyan ettiren hayvan sevgisi" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...



Bayraklı Belediyesi Zabıta ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri polis nezaretinde eve girdi. Evin kapası savcılık kararıyla çilingir yardımıyla açıldı. Eve giren yetkililer inanılmaz bir manzarayla karşılaştı.



Üç katlı binadan açlıktan ölmek üzere olan 24 köpek, 3 kedi bulundu. Hayvanlar uyuşturulduktan sonra tedavileri için Seyrek’teki hayvan barınağına götürüldü.



Operasyonun ardından Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri evi ilaçladıktan sonra her noktasına kireç döktü.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası