Ege Postası
Geri

Bayraklı Belediyespor şampiyonluğu garantiledi

U-17 Ligi 3.Grupta Bayraklı Belediyespor, Yamanlar Esenspor’la oynadığı kritik karşılaşmada 1-1 berabere kalarak bitime bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi.
Bayraklı Belediyespor şampiyonluğu garantiledi
Haberler / Spor
9 Aralık 2013 Pazartesi 08:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Ligin tepesindeki her iki takım için oldukça stresli geçecek karşılaşmaya her iki takım mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıktı. Maçın başlamasıyla birlikte ilk devrenin ilk çeyreğinde tutuk bir performans gösteren iki dişli ekip, istenilen pozisyonları bulmakta zorlandı. Maçın üçte birlik kısmında sahaya ağırlığını koyan Bayraklı Belediyespor rakip üzerinde etkili olmaya başladı.

34. Dakikada sağ kanatta Özcan’ın yaptığı sert müdahale sonuncu  hakem serbest vuruş verdi. Topun başına geçen usta sol ayak Samet,alda at dercesine ceza sahasına yolladığı kavisli ortasını Mehmet affetmedi.Samet’in ortasına mükemmel kafa vuruşu yaparak topu ağlarla buluşturan Mehmet, takımını 1-0 öne geçilen isim oldu. Bayraklı Belediyespor, oyun kurarak rakip üzerinde etkili olmak istese de Yamanlar Esenspor oyuncuları buna izin vermedi. Yamanlar Esenspor savunma oyuncuları uzun toplarla Bayraklı Belediyespor savunma arkasına atılan toplarda etkili olmak istedi. Çabuk ve hızlı oyunculardan kurulu Bayraklı Belediyespor savunması bu taktiğe geçit vermedi. Mehmet’in şık golüyle Bayraklı Belediyespor ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.

 

İkinci yarıda bir gol ve kaçan penaltı var!

 İlk devreyi 1-0 önde tamamlayan Bayraklı Belediyespor, ikinci yarı oyunu rölantide tutup skoru korumaya çalıştı. Yamanlar Esenspor ise kaybedeceği bir şey olmadığı için Bayraklı Belediyespor savunmasına yüklendi. Maçın 65. dakikasında Yamanlar Esenspor korner kazandı. Korneri kullanmak için topun başına usta sağ ayak Serhat geçti. Serhat’ın kimsenin beklemediği bir şekilde korneri direk kaleye yollayarak skoru eşitledi. Mert çaresiz bir şekilde kornerden gelen topa müdahale etmeye çalıştı ama topun ağlarla buluşmasını engelleyemedi. Serhat'ın harika golüyle Yamanlar Esenspor skoru eşitledi. Golün şokunu üzerinden erken atan Bayraklı Belediyespor, Yamanlar Esenspor savunmasına zor anlar yaşattı. Maçın son bölümlerinde penaltı kazanan Bayraklı Belediyespor, galibiyet şansını kaçırdı. Bayraklı Belediyespor’un golcüsü Mehmet’in kullandığı penaltıyı maçın başından sonuna kadar kalesinde adeta devleşen Ali kurtardı. Mehmet'in kaçırdığı penaltıyla maç 1-1 skorla tamamlandı.

 

Bayraklı Belediyespor, Şampiyonluğu Garantiledi

Ligde namağlup olarak yoluna devam eden Bayraklı Belediyespor, ilk devrede karşılaştığı en yakın rakibi Yamanlar Esenspor’u 1-0 yenerek puan farkını açtı. Kırmızı Beyazlılar İkinci yarıda da rakibiyle 1-1berabere  kalarak aradaki puan farkını korudu ve ligin bitimine bir hafta kala U-17 ligi 3.grubun şampiyonu oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası