Ege Postası
Geri

Bayraklı Şehir Hastanesi'nde pompalı saldırgan paniği; CHP'li Aslanoğlu’ndan tepki

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nde kendisiyle ilgilenilmediğini öne süren pompalı tüfekli bir saldırgan bazı sağlık çalışanlarını tehdit etti. Hastanede beyaz kod verilirken, bazı sağlık çalışanlarının ise kendilerini odaya kilitleyip koltuk ve sandalyelerdenden barikat kurdukları aktarıldı. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yaşananlara tepki gösterdi. Öte yandan polis ekipleri tarafından yakalan saldırgan sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Bayraklı Şehir Hastanesi'nde pompalı saldırgan paniği; CHP'li Aslanoğlu’ndan tepki
Haberler / 3. Sayfa
24 Nisan 2024 Çarşamba 00:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nde kendisiyle ilgilenilmediğini öne süren pompalı tüfekli bir saldırgan sağlık çalışanlarını tehdit etti.

Hastanede beyaz kod verilirken, bazı sağlık çalışanlarının ise kendilerini korumak amacıyla odalara kilitleyip koltuk ve sandalyelerden barikat kurdukları aktarıldı.

Polis ekipleri tarafından yakalanan saldırgan, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

ASLANOĞLU'NDAN TEPKİ

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yaşananlara tepki gösterdi.

Aslanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  "Bayraklı Şehir Hastanesinde sağlık çalışanlarımıza saldırı girişimi ve rehin alma olayını kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Nasıl olurda, 9.kata silahlı bir şahsın girmesi önlemez? Bu skandal,canımızı emanet ettiklerimizin can güvenliğini sağlayamayanların suçudur." dedi.

AHMET DOĞRUYOL: SÖYLEDİK ANLAMADINIZ

Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Söyledik anlamadınız.İzmir Bayraklı Şehir Hastanesinde Sağlık çalışanlarımız pompalı tüfekle rehin alınıyor gizlemeye çalışıyorsunuz.
Sağlık çalışanları  korkudan kendilerini odaya kapatıyorlar seyrediyorsunuz. Bir psikopat, İzmir Bayraklı şehir hastanesinin  9. katında  KBB servisinde tüfekle nasıl dolaşabiliyor! 9.kata çıkana kadar güvenlik nerede? Şükür ki can kaybımız yok. Biliniz ki, suçlu kadar tedbir almayanlar ve göz yumanlar da sorumludur." dedi.

 

Sağlık Müdürlüğü 'rehine' iddialarını yalanladı: İddialar gerçeği yansıtmıyor
 

 

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nde tüfekli şiddete sendikadan tepki: Güvenlik yok bakanlık samimi değil!
 
Bayraklı Şehir Hastanesi'ni basan saldırgan tutuklandı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası