Ege Postası
Geri

Bayraklı'da barış rüzgarları

Partiyi kamuoyu önünde tartıştığı, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı tutum ve davranışları ile küçük düşürdüğü gerekçesiyle geçici ihracı istenen Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Selahattin Arslan’ın durumunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Karabağ ve Arslan birbirlerine açtıkları davaları geri çekme kararı aldı. İl yönetimince disiplin dosyasının incelenmesi için oluşturulan komisyonun da Arslan’la görüştüğü ve sağlanan barış ortamını dikkate alarak dosyayıı önümüzdeki toplantıda geri çekeceği öğrenildi.
Bayraklı'da barış rüzgarları
Haberler / Yerel Politika
8 Mart 2013 Cuma 14:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Geçtiğimiz aylarda, grup toplantısında Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’la tartışan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Selahattin Arslan, grupta yaşananları yargıya taşımıştı. CHP Bayraklı İlçe Yönetimi de geçtiğimiz günlerde ‘partiyi ve belediye başkanını kamuoyunda tartışılır duruma getirdiği’ gerekçesiyle Arslan'ın dosyasını geçici ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmek üzere il yönetimine gönderme kararı almış, il yönetimi de gerçekleştirdiği toplantıda dosyayı incelemek üzere komisyon kurmuştu.

DAVALARI GERİ ÇEKECEKLER
Partiyi kamuoyu önünde tartıştığı, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı tutum ve davranışları ile küçük düşürdüğü gerekçesiyle geçici ihracı istenen meclis üyesi Arslan’ın durumunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Aynı zamanda İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili olan Arslan, Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a açtığı davayı geri çekme kararı aldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’da Arslan’a karşı açtığı davayı geri çekme kararı aldı. İl yönetimince oluşturulan komisyonun da Arslan’la görüştüğü ve sağlanan barış ortamını dikkate alarak disiplin dosyasını önümüzdeki toplantıda geri çekeceği öğrenildi.

YEMEKLİ ZİRVE
Yerel seçim sürecinde hiçbir meclis üyesini kaybetmek istemeyen ve kavgalı görüntü vermek istemeyen CHP İzmir’de süreçte İl Başkanı Ali Engin devreye girmiş, Belediye Başkanı Karabağ, İlçe Başkanı Ölçer ve Arslan’ı yemekli zirvede bir araya getirmişti. Yapılan görüşmede taraflar yaşananları yargıya taşıma kararından vazgeçmemişti. Dava ve disiplin süreci işlerken partili bir çok ismin devreye girerek Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İlçe Başkanı Levent Ölçer ile meclis üyesi Selahattin Arslan’ı bir kez daha bir araya getirdiği ve yapılan görüşmede barış sağlandığı, karşılıklı olarak açılan davaların geri çekilmesi kararının alındığı belirtildi.

ÖLÇER:CHP'LİLİĞİN ESERİ
Gelişmelerle ilgili açıklama yapan Bayraklı CHP İlçe Başkanı Levent Ölçer, “Belediye meclis grubu ve belediye başkanıyla uyum içerisinde 2014 de Bayraklı'da yine sosyal demokrat belediyeciliği sürdürmek için çalışmaya devam ediyor. Zaman zaman aile içerisinde yanlış anlaşılmalardan da kaynaklanan sıkıntılar olabilir.Bayraklı'da CHP'li meclis üyeleri partili olmanın sorumluluk ve bilincini yaşamının her noktasında uygulamış insanlardır. Belediye başkanımız ve meclis üyemiz arasında yaşanan kırgınlığın düzelmesi de CHP'liliğin eseridir. CHP Bayraklı'da yoluna güçlü bir şekilde devam etmektedir. Belediye Başkanımızın önderliğinde meclis üyelerimiz ve ilçe örgütümüz BayraklI'ya hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası