Ege Postası
Geri

“Bayraklı için hayallerim var”

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, Bayraklı için düşündüğü hayallerini Egepostası’na anlattı. Sarı, “Daha önce AK Parti’ye oy vermeyen seçmenleri tanıyorum, onları biliyorum. Bu vatandaşlarımız bize inansın, güvensin. Bu işe ideolojik bakmasınlar. Biz Bayraklı’nın çocuğuyuz.
“Bayraklı için hayallerim var”
Haberler / Yerel Politika
20 Şubat 2014 Perşembe 15:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) -  İzmir’in Bayraklı ilçesinin AK Partili Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, sabah namazıyla seçim çalışmalarına başlayıp gece 01.00’a kadar seçmenlere ulaşıyor. Parti teşkilatıyla birlikte saha çalışmalarına tam anlamıyla başladıklarını anlatan Sarı, hayalindeki Bayraklı’yı anlattı. Sarı, “Hayalimdeki Bayraklı İzmir’in en güzel, marka ilçesi olması… Alt ve üst yapısı, kentsel dönüşüm ve yeni imar planları ile İzmir’in en güzel ilçesini yaratmak istiyoruz. Burası benim doğup büyüdüğüm yer. Gecekonduda büyüdüğüm. Bayraklı’nın o günden bu yana gelişimin izliyoruz. Bayraklı sağlıksız yapılaşmadan dolayı sıkıntı çekiyor. Alt yapı yetersizliği var. Her tarafında sorun var. Sosyal donatı alanlarımız yok. Bayraklı yeniden projelenmeli” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM!

Vatandaşların en çok kentsel dönüşüm konusunda kendisine soru yönelttiğini belirten AK Partili Sarı, “Vatandaşın sorunları çok. Burada ilk sorun kentsel dönüşüm ikincisi ise ilçenin denizle buluşamaması. Bayraklı halkının kafasında kentsel dönüşüm var. Her gittiğimiz toplantıda bize bu soruluyor. 60 bin metrekarelik alanda bu dönüşüm uygulanmaya çalışılıyor. Büyükşehir belediyesi burada yapmak istediklerini yapamayınca irtibat bürolarını kapatmak zorunda kaldılar. Vatandaş daha farklı şeyler bekliyorlar. Biz vatandaşa, ‘sizin rızanız olmadan kentsel dönüşüm yapmayacağız’ diyoruz. Bu çok net. Vatandaş ne istiyorsa onu yapacağız. Hemşerilerimizle oturup konuşacağız. Örneğin bir adada 20-30 kişi. Onlarla oturacağız, buranın nasıl bir planlamayla olacağını konuşacağız. İnsanlara nasıl binalar vereceğimizi anlatacağız. Kentsel dönüşümle ilgili bazı sıkıntılar var ama bu çözülemeyecek bir sorun değil. Bir beklenti var. Bunu biz hayata geçireceğiz” dedi.  

İLK İCRAATI KURBAN YERLERİNİ DÜZENLEMEK

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı Sarı, sabah namazıyla seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, şunları anlattı:

“Sabah namazıyla birlikte çalışmalara başlıyoruz. Gece 24.00-01.00’ kadar seçmenlerle temas kuruyoruz. Bizim yanımıza çok sayıda CHP’li geliyor. Mevcut yönetimin başarısızlığı insanları bize yönelmesini sağlıyor. CHP’deki aday adayları ile temas halindeyiz. Bizimle çalışmak istiyorlar. İnsanlar, ‘seni biliyoruz. Buranın çocuğusun’ diyor. CHP ve MHP’lilerin de oylarını alacağım. Bayraklı’da kimsenin tahmin etmediği oy oranına ulaşacağım. Bunu çok net ifade ediyorum. İlk yapacağım iş kurban kesim yerlerinin düzenlemesi olacak. Bunun sözünü vermiştim. Daha önce AK Parti’ye oy vermeyen seçmenleri tanıyorum, onları biliyorum. Bu vatandaşlarımız bize inansın, güvensin. Bu işe ideolojik bakmasınlar. Biz Bayraklı’nın çocuğuyuz. Bayraklı halkına hizmet etmek için geliyoruz”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası