Ege Postası
Geri

Bayraklı kupalara ambargo koydu!

Bayraklı Belediyesi Masa Tenisi Takımı düzenlenen turnuvalarda kupalara ve madalyalara adeta ambargo koydu. Katıldıkları tüm şampiyonlarda derece elde eden sporcular spor kulübünün göz bebeği oldu. Masa tenisinde Bayraklı rüzgarı
Bayraklı kupalara ambargo koydu!
Haberler / Spor
9 Haziran 2015 Salı 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayraklı Belediyesi, farklı spor dallarına yaptığı alt yapı yatırımlarının meyvelerini teker teker topluyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Masa Tenisi Turnuvasında çift kızlarda boy gösteren Enise Dumlu ve Ceren Torpan İzmir Şampiyonu oldu. 19 Mayıs’ta düzenlenen Gençlik Kupası’na katılan sporculardan Ceren Torpan ferdi kızlarda İzmir üçüncülüğünü kazandı.

İL BİRİNCİLİĞİ GELDİ

İzmir Atatürk Stadı Masa Tenisi Salonu’nda düzenlenen minikler il müsabakalarına 30 takım katıldı. Şampiyonaya A ve B olarak iki takımla katılan Bayraklı Belediyesi Masa Tenisi takımı A takımı ile il ikincisi; B takımı ile il üçüncüsü oldu. Bayraklı Belediyesi, 30-31 Mayıs tarihlerinde yapılan masa tenisi yıldızlar şampiyonasına 2 takım olarak toplamda 10 sporcuyla katıldı. Genç sporcular kendisine yakışan performansı göstererek turnuvaya damgasını vurdu. Takım yıldızlar il birinciliğini elde etti. Takım maçlarında ve ferdi müsabakalarda üçüncü olan ekip turnuvada 2 kupa ve 5 madalya kazanarak turnuvadaki ödüllere ambargo koymuş oldu.



KUPA VE MADALYA İLE DÖNÜYORLAR

Sporcuları tebrik edip başarılarının devamını dileyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Gençlerimiz katıldıkları her şampiyonadan mutlaka kupa ve madalyalarla dönüyorlar. Masa tenisi gibi zor bir spor branşında bizi gururla temsil ediyorlar. Bizler de onlar için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Dilerim bu sporda ilerleyen yaşlarda Avrupa ve dünya şampiyonluklarına sahip olurlar” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası