Ege Postası
Geri

Bayraklı'nın gururu oldular

Bayraklı Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun düzenlediği İzmir il şampiyonasında gençler dalında birinciliği el ederek, Bayraklı’nın gururu oldu. İzmir oyunlarıyla şampiyon olan gençler, gözünü Türkiye finaline dikti. Bayraklı Belediyesi halk oyunları ekibinin büyük başarısı
Bayraklı'nın gururu oldular
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Mart 2016 Perşembe 10:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı Belediyesi Halk Oyunları ekibi Geçtiğimiz hafta Gaziemir’de gerçekleştirilen İzmir İl birinciliği müsabakasına katıldı. Bayraklılı folklorcular 17 takımın hazır bulunduğu şampiyonaya gençler düzenlemeli dalda İzmir oyunları ile katıldı. Gösterdikleri üstün performansla izleyicilerden ve jüriden yüksek not alan folklorcular il birinciliğini kazanmayı başardı.

Ekip, 26-27 Mart tarihinde Kuşadası’nda; Manisa, Balıkesir, Kütahya, Çanakkale ve Uşak’ın da aralarında bulunduğu grup yarışmasında diğer il birincileri ile yarışacak. Burada da dereceye girmesi durumunda finale katılmayı hak edecek. 16 erkek ve 16 kadından oluşan ekibine çok güvendiğini dile getiren Bayraklı Belediyesi Halk Oyunları antrenörü Hüseyin Keç “Arkadaşlarıma olan güvenimiz tam. Türkiye finaline katılacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.


GURURUMUZ OLDULAR
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, halk oyunları ekibinin yüzlerini her zaman güldürdüğünü belirterek, “Arkadaşlarımız gerçekten başarılı. Katıldıkları her etkinlikte seyirciyi coşturmayı başarıyorlar. Aldıkları alkış ve onlara gösterilen sevgi aslında bize fazla söz bırakmıyor. Son yarışmadaki başarıyla yine göz doldurdular. Gururumuz oldular.  Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası