Ege Postası
Geri

Bayraklı’da belediye hizmetlerine zam kapıda

Bayraklı Belediye Meclisi Mart ayı oturumunda, belediye bünyesinde hizmet veren 5 müdürlükte yürütülen iş ve işlem ücretlerinin yeniden değerlendirilmesine kadar verildi. Bu kapsamda, 2021 yılının son döneminde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle 2022 yılı yeniden değerleme oranı yüzde 36,20 olarak belirtilmiş olduğundan yeni oluşturulmuş ücret tutarlarına ilişkin liste, Meclis tarafından incelenerek karar alınacak.
Bayraklı’da belediye hizmetlerine zam kapıda
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Mart 2022 Salı 19:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  Bayraklı Belediyesi’nin Mart ayı olağan meclis toplantısının birinci oturumu; Belediye Başkanı Serdar Sandal idaresinde gerçekleşti. Oturumda, her geçen gün derinleşen ekonomik kriz ve mali yükler neticesinde belediyenin bazı hizmetlerinde zam yapılması gündeme geldi.

Yazı İşleri Müdürlüğü 2022 yılı bütçesi hazırlanırken müdürlükçe yürütülen Nikah işlemlerine esas ücretler, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 2022 yılı bütçesi hazırlanırken müdürlükçe yürütülen iş ve işlemlere ilişkin ücretler, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü 2022 yılı bütçesi hazırlanırken müdürlükçe yürütülen iş ve işlemlere ilişkin ücretler, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü 2022 yılı bütçesi hazırlanırken müdürlükçe yürütülen iş ve işlemlere ilişkin ücretler ve Proje Müdürlüğü 2022 yılı bütçesi hazırlanırken müdürlükçe yürütülen iş ve işlemlere ilişkin ücretler, 2021 yılının son döneminde yaşanan ekonomik olumsuzluklar nedeniyle 2022 yılı yeniden değerleme oranı yüzde 36,20 olarak belirtilmiş olduğundan yeni oluşturulmuş ücret tutarlarına ilişkin liste, Meclis tarafından incelenerek karar alınacak. 

İlgili önergeler görüşülmek üzere Plan, Bütçe ve Hukuk Komisyonlarına havale edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası